kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hayatında belki de ilk kez oyuncaklarla oynayan Can bebeğin mutluluğu, gözlerinden okunuyordu.

Can bebeğin, yanan 3 parmağı yapışmış

Sadi NERGİZDAL / SABAH
Alanya'da annesinin dövüp çöpe attığı Can bebeğin sağ elindeki 3 parmağın yandığı ve tedavi edilmediği için yapıştığı ortaya çıktı. Can, sosyal hizmetler yuvasına yerleştirildi..
Antalya Alanya'da önceki gün akli dengesi yerinde olmayan annesi Zeynep Yazar'ın, önce esnafın gözü önünde dövüp, ardından da "İstemiyorum" diyerek çöp konteynırına attığı 1.5 yaşındaki Hüseyin Can'a devlet sahip çıktı. Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Savcısı'nın kararıyla ailesinden alınan altın saçlı Hüseyin Can, polis nezaretinde Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan doktor kontrolünde, sağ elinin kısa süre önce yandığı ve doktora götürülmediği için Hüseyin Can'ın 3 parmağının birbirine yapıştığı belirlendi. Saçları kesilen ve yıkanan talihsiz bebeğin üzerindeki kirli kıyafetleri de değiştirildi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri tarafından karnı da doyurulan Hüseyin Can için, birbirinden güzel oyuncaklar da alındı.

PARMAKLARI TEDAVİ EDİLECEK
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerinin kucaklarından indirmediği Hüseyin Can daha sonra Antalya'ya gönderilerek Sosyal Hizmetler'e ait yuvaya yerleştirildi. Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik, Hüseyin Can'ın 3 parmağında meydana gelen yanığa bağlı yapışmanın da Antalya'da tedavi ettirileceğini belirtirken Alanya Cumhuriyet Savcılığı da, bebeğin annesi Zeynep Yazar ile babası Mustafa Yazar hakkında soruşturma başlattı.