kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Genellikle kendisini seksi bulmadığını itiraf eden Angelina Jolie, "Beni hamileyken seksi bulan bir sevgilim var. Bu yüzden çok şanslı bir kadınım" şeklinde konuştu.

Hakkımızda yazılanların çoğu yalan!

Angelina Jolie, hamileliğinin ilk aylarında Vanity Fair dergisi için özel bir çekim ve röportaj gerçekleştirmişti. Derginin temmuz sayısında yer alan bu projede Jolie, ikinci hamileliği ve ailesi üzerine samimi itiraflarda bulundu.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Hakkımızda yazılanların çoğu yalan!
Birkaç gün önce doğum hazırlıkları için Fransa'da bir hastaneye yatan Angelina Jolie, bebeklerinin heyecanını yaşadığı ilk günlerde Vanity Fair dergisi için özel bir çekim gerçekleştirmişti. Dergiye ikinci hamileliği ile ilgili samimi itiraflarda bulunan seksi yıldızın röportajı Vanity Fair'in temmuz sayısında yer aldı. Şu sıralar karnı burnunda olan Jolie, aylar önce yapılan çekimlerde cesur pozlar vermiş ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne sermişti. Brad Pitt'le birlikte, doğacak ikizlerinin heyecanını yaşayan Angelina Jolie, "Her gün hakkımızda birçok haber yazılıyor ama çok rahatlıkla söyleyebilirim ki yazıların yüzde 95'i yalan" diye konuşuyor.

EVLENMEK İŞİN KOLAYI
Babası Jon Voight'in döneminde insanların yaptıkları işlerle anıldıklarını söyleyen ünlü aktris, "Eskiden yüzde 80 yaptığınız iş, yüzde 20 özel hayatınız haber olurdu. Şimdi bu oran tamamen değişti" diyor. Evlenmedikleri için haklarında sürekli ayrılacaklarına dair haberler çıktığını söyleyen ünlü yıldız, "Aslında evlenmek çok kolay, asıl önemli olan bir aile kurabilmek ve ebeveyn olmak. Biz Brad'le birlikte bunu başardık" diyor. Pitt'le birlikte iş hayatlarını da özenle sürdüren Jolie, "Asla ikimiz aynı anda film çekmiyoruz. Ben 'Wanted'ın çekimlerine devam ederken Brad çocuklarla ilgileniyordu. Ben o filmi bitirince o da yeni filmi 'Tree of Life'a başladı" diye konuşuyor. Uzun süredir aksiyon filmlerinde yer almadığı için 'Wanted'da oynamayı kabul ettiğini söyleyen Jolie, "Hoplayıp zıplamayı çok seviyorum. Bu tür rollerde enerjim açığa çıkıyor" diyor. Brad Pitt'in de çok yetenekli bir aktör olduğunu belirten Jolie, "Brad aynı zamanda çok iyi bir mimar" diyor.
Haberin fotoğrafları