kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlk görüşte aşık oldular dolaba attılar

Stillerini beğendiğimiz isimler yeni sezonda gardıroplarına ilk ne eklediler merak ediyor musunuz? Hülya dergisi; Feryal Gülman, Deniz Berdan, Tuvana Büyükçınar, Esra Çoruh, Simay Bülbül ve Nefise Karatay'ı yeni sezon için edindikleri en favori tasarımlarla görüntüledi

Nefise Karatay-Model
Büyük, hantal çantalar elimden düşmeyecek
Alışveriş konusunda gözü dönen, herşeye saldıran bir yapım yoktur. Hatta iyiparçalara iyi para verip sezon boyuncakullanmak yanlısıyımdır. İyi düşünür, gezer,bakar ve stilime en uygun parçaları bulurum. Marc Jacobs marka, lacivert ve mavirenklerden oluşan bu çantanın bir sürü gözüolması benim işimi çok kolaylaştırıyor. Herşeyimi içine koyacak ayrı bir gözü var. Uzun askısı sayesinde de kimi zamanpostacı gibi kimi zaman da omzumda rahatçataşıyorum. Kesinlikle yeni sezonda elimdendüşmeyecek bir model.

Deniz Berdan-Butik pastacı
Metal işlemeli, rock'n roll parçaları çok beğendim

"Araştırmacı, deneysel ve sanki bir puzzle gibi parçaları birleştiren ama buna rağmen net çizgilerden oluşan bir tarzım var. Genelde sezon öncesinde, internetten defileleri takip ederek, o tasarımcıları getiren firmalara sipariş veriyorum. Yeni sezon alışverişimi geçen yıl eylülde belirledim. Balmain marka bu metal aksesuvarlı yeleği de stilime çok uygun olduğu için seçtim. Geniş paça jean pantolonlar veya elbiselerle çok rahat kombinleyebiliyorum."

Feryal Gülman-İş kadını
Maskülen formlar dikkatimi çekti

"Yeni sezon trendlerinden stilime yakın olan parçaları her mevsim mutlaka gardırobuma eklerim. Yurtdışı seyahatlerimde veya buradan yaptığım alışverişlerde klasik parçaları trendlerle karıştırıp kullanmaya çalışıyorum. Sezonun ilk göze çarpan unsurlarından maskülen tarzı kendi stilime uyarladım. İster gündüz bir iş toplantısında ister kokteyllerde rahatça kullanabileceğim bu Christian Dior takımı gardırobuma eklemeden edemedim."
Haberin fotoğrafları