kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galatasaray’ın ilk çalışmasına Aydın, Barış, Volkan, Ümit Karan, Hasan Şaş, Uğur Uçar, Mehmet Güven, Aykut, Orkun ve Fırat katıldı. Çalışmayı izleyen 30 taraftar uzun süre Cevat Güler lehine tezahürat yaptı.

Rio daha ilginç

YAŞAR YALÇIN
Sezonun ilk çalışmasını yapan Galatasaray'da teknik direktör Skibbe, ülkesinden dönmeyen Lincoln için, "Kendisine Rio daha ilginç gelmiş olabilir" yorumunu yaptı..
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezon için topbaşı yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü Michael Skibbe; sadece 12 kişinin katıldığı ve mazaretsiz şekilde ülkesinden dönmeyen Lincoln'ün yer almadığı çalışmanın ardından açıklamalar yaptı. Lincoln'ün Brezilya'dan dönmemesini değerlendiren Skibbe, "Kendisine Rio daha ilginç gelmiş olabilir. 1-2 gün içinde Türkiye'ye gelip çalışmalara katılacağına inanıyorum" yorumunu yaptı.

"3-4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Sezonun ilk idmanının son derece tatmin edici olduğunu vurgulayan Alman teknik adam, "Sadece milli futbolcular değil, diğer oyuncuların da ne kadar iyi ve yetenekli olduklarını gördüm. İlk idmandan son derece tatmin oldum" diye konuştu. Antrenmanda sporcularının pestilini çıkaran Skibbe, transfer konusunda ise, "3 ya da 4 futbolcu daha alabiliriz. Bunu Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ile görüşüyoruz. Öncelikle Hakan Şükür ve Rigobert Song'un yerlerini doldurmalıyız. İlgilendiğimiz oyuncular arasında EURO 2008'de halen oynayan ve takımı elenmiş isimler de var" ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE TURNUVADA İZ BIRAKTI"
Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısına da değinen Skibbe, "Türkiye bu turnuvada gerçekten de mükemmel oynadı. Şampiyonada iz bıraktı" diye konuştu. Antrenmanın ardından resmi sitede yayınlanan açıklamada, Lincoln'ün Türkiye dönüşü sonrası gecikmesiyle ilgili bildireceği mazeretin, yönetim kurulu tarafından değerlendirilip karara varılacağı açıklandı. G.Saray yeni sezon hazırlıklarına bu sabah saat 10.30'da yapacağı idmanla devam edecek. Çalışma basına ve sarı-kırmızılı taraftarlara açık olacak. Öte yandan İsmael Bouzid'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.
Haberin fotoğrafları