kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sabri maç sonrası yaptığı açıklamada, "Finale yakışan takım bizdik. 'Takım şanslı' diyenler şimdi konuşabilecek mi?" ifadelerini kullandı.

Hocaya hakkımızı helal ediyoruz

Ay-yıldızlı futbolcularımız, Milli Takım'ı bırakan Fatih Terim için "Hakkımızı helal ediyoruz. Yaptığı veda konuşmasıyla bizi duygulandırdı. Yolu açık olsun" dediler..
EURO 2008'de Türkiye mucizesini yaratan futbolcularımız ve teknik direktör Fatih Terim, Almanya maçı sonrası duygusal anlar yaşadı. Terim'in Milli Takım'ı bırakmasıyla ilgili konuşan futbolcuların hepsi, "Hocaya hakkımız helal olsun" dediler. Maç sonunda konuşan Arda Turan, "Burada, başımızın dik olduğunu göstermek için konuşuyorum. Bugün arkadaşlarımın ortaya koyduğu mücadele herkese bir şeyleri göstermiştir. Fatih hoca bizden helallik istedi. Benim bu günlere gelmemde büyük emeği olan hocama olan hakkımı sonuna kadar helal ediyorum" şeklinde konuştu.



'ÇALIŞTIĞIM EN İYİ HOCA'
Şu ana kadar çalıştığı en iyi teknik direktörün Terim olduğunu belirten Semih de, "Kendisi bizimle gurur duyduğunu söyledi ve hepimize teşekkür etti. Final oynasaydık da kararının değişmeyeceğini hatırlattı. Sonuçta kendi tercihidir. Kendisini seviyoruz ve bundan sonrası için başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun, hakkımız helal olsun" dedi. Ayhan ise, "Hocamız çok duygulu bir konuşma yaptı ve Milli Takım ile yollarını ayırdığını söyledi. Bizimle gurur duyduğunu tekrarladı. Hepimizi de duygulandırdı. Umarım her şeyin en iyisi onun olur" ifadelerini kullandı.