kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Terim veda etti

Maç sonrası ayrılık sinyalleri veren Fatih Terim'in, takımına veda ettiği belirtildi. Lazio, Genoa, Napoli ile Portsmouth ve Everton Terim'in peşindeki kulüpler..
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya maçı sonrasında ayrılık sinyali verdi. Maçın ardından canlı yayına çıkan Terim'in duyguları yüzünden okunurken, rakibi tebrik etmeyi de bilmemiz gerektiğini söyledi. Terim, "Vallahi bunlar oluyor futbolda. Biz de tebrik etmesini bilmeliyiz. Ben de oyuncularımla gurur duyuyorum. Kalplerinin, hırslarının yanına bu maçta tekniği ve taktiği de eklediler. Bu oyunun sonu final olmalıydı. Ama bu komik gol yeme hastalığımızı bir türlü atamıyoruz. Bu sefer son dakikalarda biz yedik, tekrar kovaladık ama olmadı. Sakatıyla, oynayanıyla, oynamayanıyla herkesle gurur duyulmalı. Bu çocukların hepsi birer pırlanta. Onların hocası olmaktan ben de gurur duyuyorum. Bu şampiyonada kendimizi unutturmamak üzere hatırlattık" dedi.


*MİLLİLERİMİZİN ÜZÜNTÜLERİ...


*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*PERİ MASALI SONA ERDİ...


*TÜRKLERİ YIKAN GOLLER...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...

TAKIMLA VEDALAŞTI
Tecrübeli teknik adam, görevine devam edip etmeyeceğine dair bir soruya da şu cevabı verdi: "Milli Takım'da devam edip etmeyeceğimi düşünmem lazım. Daha önceki verdiğim kararda ısrar edeceğim. Tabii ki Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile görüşmemezlik nezaketsizlik olur ama biz yapacağımızı yaptık." Bu açıklamaların ardından soyunma odasına inen Terim'in, "Sizinle hep beraber olmak isterim ama sanırım bu mümkün olmayacak" diyerek futbolcularıyla vedalaştığı bildirildi. EURO2008' in en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Terim'e İtalya'dan Lazio, Napoli ve Genoa, İngiltere'den de Portsmouth ile Everton kulüplerinin talip olduğu belirtildi.



DOĞAN: BIRAKMAYACAĞIZ
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ise Terim'in açıklaması için şunları söyledi: "Terim'e rahat çalışma olanağını vermemiz gerekiyor. Bu değerler kolay yetişmiyor, onların değerlerini bilmemiz lazım. Mutlaka kendisiyle konuşacağız ve onu bırakmayacağım. Terim'i hep beraber sahiplenmeliyiz."
Haberin fotoğrafları