kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BAŞINIZ ÖNE EĞİLMESİN... Semih ve futbolcularımız maç sonrası büyük üzüntü yaşadı. Oyuncularımızı teselli etmek kolay olmadı.

Eziyet çektirdik

A Milli Takım, Almanya'ya 90 dakika futbol dersi verdi. Rakip kaleye 18 şut atıp 9 isabet bulduk. Dramatik olan ise Almanya'nın üç isabetli şut atıp maçı kazanması oldu..
AMilli Takım tarihi bir zafere daha adım atmak üzereyken, Almanya'ya son dakika golüyle mağlup oldu. Fakat sahada futbol adına her şeyi ortaya koyan taraf, ay-yıldızlı takımımızdı. Maçın daha birinci dakikasından itibaren futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya başlayan milliler, özellikle ilk 45 dakikada Almanya'ya futbol dersi verdi. Müthiş bir futbol oynayan Türkiye, rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttu. 90 dakika hakemin bitiş düdüğüyle son bulduğu zaman Milli Takım, Almanya kalesine tam 18 şut atmıştı. Bu şutların 9'u hedefi tutmuş ikisi ise ağlarla kucaklaşmıştı. Rakibimiz Almanya ise Türkiye'nin kalesine 90 dakikada 8 şut atabildi. Avrupa ve dünya şampiyonu Almanya bu 8 şutta sadece 3 isabet buldu.



"ÇOK ZOR DURUMDA KALDIK"
Zaten bu üç şutta gol oldu ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldık. Futbolun tüm güzelliklerini sahaya Türkiye koyarken, bir çok şampiyonaya adını yazdıran Almanya'nın Milli Takım karşısındaki aciz ve korkak futbolu tüm Avrupa'yı şaşırttı. Lehmann maç sonrası, "Türkiye bizi çok zor durumlarda bıraktı. Turnuvanın en iyi futbolunu oynayan takımlardan biriyle karşılaştık" diye konuştu.

*MİLLİLERİMİZİN ÜZÜNTÜLERİ...

*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*PERİ MASALI SONA ERDİ...

*TÜRKLERİ YIKAN GOLLER...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...