kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tanyeli

Tanyeli 'Bollywood Gecesi'nde şov yaptı

Cahide Sayfiye'de düzenlenen Hindistan temalı parti, oryantal Tanyeli'nin albüm tanıtımına da evsahipliği yaptı. Tanyeli, sosyeteden gördüğü ilgi üzerine çok duygulandı..
Sosyetenin gözde eğlence mekanı Cahide'nin '1001 Gece Masalları' konseptinde düzenlediği gecelerin ikincisi; Bollywood'u İstanbul'a getirdi! Hindistan'ın mistik havasını yaşatan mekan; hem sosyete hem de sanat dünyasının ünlülerine eğlenceli bir gece yaşattı.

30 dansçı eşlik etti
Oryantal Tanyeli'nin 'Dans Et Benimle' adlı ilk albümünün tanıtımı da gecenin etkinlikleri arasında yer aldı. Esin Maraşlıoğlu, Nalan Aksoy, Murat Boz gibi pek çok ünlünün hazır bulunduğu partide sahneye çıkan Tanyeli, özel bir şov sergiledi. 30 kişilik dans grubu eşliğinde şarkılarını seslendiren oryantal, gördüğü ilgi üzerine gözyaşlarını tutamadı.

Boşluğu dolduracağım
Türkiye'de assolist ya da solist olmak gibi bir derdi olmadığını belirten Tanyeli, "Sahne sanatı yapan bir kadın olmak istiyorum. Türkiye'de hem şarkıları hem de dansıyla insanları etkileyen kimse yok. Ben bu boşluğu dolduracağım" dedi.