kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dede İspanya'dan F.Bahçe için çıktı

OĞUZ YÖRÜK
F.Bahçe, Aragones ile iki yıllık ön anlaşma yaptı. Ekibiyle beraber yıllık 4.5 milyon euro alacak olan 70 yaşındaki İspanyol hoca, kariyerinde ilk kez ülkesinin dışına çıkıyor..
F.Bahçe, Zico'dan boşalan teknik direktörlük görevi için İspanya Milli Takımı'nın hocası Luis Aragones ile iki yıllık ön anlaşma yapıldığını resmen açıkladı. Tecrübeli hoca ile sarı-lacivertli kulübün anlaştığı günler öncesinde ortaya çıkmıştı. İspanya kaynaklı haberlere göre Fenerbahçe, Aragones'e ekibiyle birlikte yıllık toplam 4.5 milyon euro ödeyecek. 70 yaşındaki teknik adam, kariyeririnde ilk kez İspanya dışında çalışacak.

İMZA FİNALLER SONRASI
Kulüpten, Avrupa Şampiyonası'nda İspanya ile yarı finale yükselen tecrübeli hoca ile ilgili yapılan açıklamada, "Aragones, ekibi ile birlikte gelecek. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır" denildi. Bu durumda F.Bahçeli futbolcular bugün hocasız toplanacaklar.

TARAFTARLARDAN TEPKİ
Bu arada Aragones transferine taraftarlar antu.com'dan tepki gösterdi. Protesto mesajları siteyi kilitledi. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Rusya Milli Takımı'nın hocası Guus Hiddink ise "F.Bahçe'yi çalıştırmak enerji ister. Demekki o enerji 70 yaşındaki Aragones'te varmış!" açıklamasını yaptı.