kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Gençlerbirliği, Yasir'i kaptı
Gençlerbirliği, Sivasspor'un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca Başkent ekibinin, Manisaspor'un Brezilya asıllı Türk vatandaşı forveti Rafael ile ilgilendiği bildirildi.

Ankaragücü'nün hedefi Beshir

Ankaragücü, Mısırlı stoper Beshir El Tabei'yi gündemine aldı. Daha önce Çaykur Rizespor'da forma giyen ve geçen sezonu Mısır Ligi şampiyonu Zamalek'te geçiren Beshir için görüşmelere başlandığı öğrenildi.

Ahmet Dursun yuvada kaldı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, tecrübeli forvet Ahmet Dursun'un sona eren sözleşmesini 2 yıl uzattı. Takımın diğer tecrübeli ismi Serdar Topraktepe de Körfez'de kalacak.

İki imzaya 4 ay men cezası
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Saint Etienneli Bayal Sall'a 4 ay sahalardan men cezası verdi. Sall'ın Norveç'in Start takımıyla sözleşmesi olmasına rağmen Saint Etienne ile de sözleşme imzalaması nedeniyle ceza aldığı açıklandı.

Hatem Ben Arfa, Marsilya'da
Fransız ekibi Marsilya, Lyon'un forveti Hatem Ben Arfa'yı transfer etti. 21 yaşındaki Tunus asıllı oyuncu 6 kez Fransa Milli Takımı formasını giydi ancak EURO 2008 kadrosunda yer almadı.

Parkede çalışıp şampiyon oldular

Minikler Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, kentte buz pateni sahası olmadığı için parke sahada antrenman yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndaki spor salonunda çalışan şampiyon hokeyciler, tekerlekli patenlerle kayarak, hentbol için yapılan kalelere gol atıyor. Yönetici Hüseyin Bulutlar, "Takımımız sokakta mendil satıp ailelerinin geçimlerine katkı sağlayan çocuklarımızdan kurulu. Zor şartlara rağmen çalışıp şampiyon olduk. 10'u lisanslı 18 sporcumuzu topluma kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.