kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bakanlardan maç yorumları

Yeni Haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler Almanya-Türkiye maçı için zor bir maç değerlendirmesi yaparak çılgın Türkler bu akşamda bizi mutlu edecek dediler. Güler skor tahmininde bulunmazken Bakan Çelik ise "2-1 maçı alırız" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Engelliler ve İhtiyaçları Fuarı"'nın açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler bu akşam oynanacak olan Almanya-Türkiye maçına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Çelik her maça en zor maç denildiğini belirterek "Ama bu gerçekten en zor maçlardan biri. Milli takımımıza güven geldiğini düşünüyorum. Son saniyede de olsa maçı alacaklarına inandıklarını düşünüyorum" dedi. Çelik bu engeli aşacağız diyerek "Skor tahmininiz var mı?" sorusuna ise "2-1 alırız diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi. Güler ise maçtan umutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi."Çılgın Türkler bu akşamda bizi mutlu edecek inşallah. Türk gençliği bundan sonra daha öneli atılımlar yapacak. Dün de yasa çıktı. Onların maaşa bağlanması ve bundan sonraki hayatlarını daha mutlu yaşamaları için bu akşamda inşallah sevineceğiz." Bakan Güler ise skor tahmini yapmaktan kaçındı.


Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Almanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımında, sakat ve cezalı oyuncular bulunmasına rağmen geri kalan futbolcuların da başarılı sonuç alacaklarına inandığını söyledi.Şahin, TBMM'de milli maçla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.Skor tahmininde bulunması istenen Şahin, ''İnşallah yine kazanırız, güleriz, seviniriz'' dedi.

Milli takıma başarılar dileyen Bakan Şahin, ''Takımımız eksik, sakatlarımız çok. Cezalımız var ama geri kalan futbolcularımızın da ellerinden çabayı ortaya koyacaklarına ve başarılı sonuç alacaklarını inanıyorum. İçimdeki duygu finale kalacağımız şeklindedir. İnşallah başarırız'' diye konuştu.Skor tahminine ilişkin ısrarlı soruları yanıtlamayan Adalet Bakanı Şahin, finale kalmanın yeterli olduğunu belirtti.

AJANSLAR