kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tolga ve Fahriye bu filmde aşka tutulacak

Sinan ÖZEDİNCİK
Özcan Deniz ile aşk yaşayan Fahriye Evcen yakında dünyanın 'en güzel erkeklerinden' Tolgahan Sayışman'a aşık olacak! İkili, bir futbol fanatiğinin hikayesi üzerinden anlatılan 'Aşk Tutulması' adlı filmde başrolleri paylaşıyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tolga ve Fahriye bu filmde aşka tutulacak
Murat Şeker'in yönettiği, 'Elveda Rumeli' dizisi ile çıkış yapan '2005 Dünya Erkek Güzellik Yarışması' birincisi Tolgahan Sayışman ile 'Yaprak Dökümü' dizisinin yıldızı Fahriye Evcen aşk yaşayacak! Çekimleri 21 Haziran'da başlayan 'Aşk Tutulması' adlı romantik komedi tarzındaki filmde; aşk ve tutku konuları eğlenceli bir biçimde ele alınıyor. Tim's Production&Sugarworkz ortak yapımı olan film; bu duyguları bir futbol fanatiğinin öyküsünün üzerinden anlatıyor.

Kadrosu ünlü dolu
Tolgahan Sayışman'ın 'Uğur' adında fanatik FB taraftarını oynadığı filmde, Fahriye Evcen aşka küsmüş işkolik sigortacı 'Pınar' olarak karşımıza çıkacak. Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu, Murat Akkoyunlu ve Yasemin Öztürk'ün de rol alacağı filmde; Sarp Apak, Erhan Emre ve Feridun Düzağaç da konuk oyuncu olarak boy gösterecek. Filmde ayrıca 500 figüran olacak. Filmin, 31 Ekim'de 140 kopya ile vizyona girmesi planlanıyor.
Haberin fotoğrafları