kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hata ettim, özür diledim...

Pop müzikte hızlı adımlarla ilerleyen Demet Akalın'ın önce albümü, peşinden de ağzından büyük bir gaf çıktı! Bir konserde eğlenmeyen seyirciye "Dağdan mı geldiniz, yoksa Diyarbakırlı mısınız?" deyince (Ah şu dil ah!) ortalık karıştı. Özürler diledi. Konu kapandı mı kapanmadı mı derken, dün sabah gazetelerde Beylikdüzü konserinde izleyicilerin Akalın'a yumurta attığı haberi çıktı. Bir arayalım da soralım bakalım, ne diyecek?
* Alo Demet Hanım, günaydın. Ben Sabah'tan Ayşe Özyılmazel... Günaydın!
* Hemen konuya gireyim. Konserinizde seyirciler sahneye yumurta atmışlar... Evet! Beylikdüzü Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali'ydi... Halk konseriydi... 100 bin kişinin içinde 3-5 kişilik bir grup bunu yapan zaten. Yumurta attılar ama bana gelmedi.

LAF AĞIZDAN ÇIKIYOR
* Peki bunu yapan grup sizi protesto eden Diyarbakırlılar mı? Evet, öyleymiş galiba.
* Moraliniz bozuldu mu? Hayır, sonuna kadar yaptım konserimi. Beni dinlemeye gelen o kadar insan var. 3-5 kişi için konserde moralimi bozamam.
* Bu 'Dağdan mı geldiniz, yoksa Diyarbakırlı mısınız?' gafınızdan sonra, size çok tepki geliyor mu? Gerçekten bu konsere kadar hiçbir tepki almadım. Ben konserlerimi yapıyorum ve artık bu işin çok uzadığını düşünüyorum. Biraz ayıp edildiğine inanıyorum. Ben çıkıp özür diledim zaten.
* Peki o lafı ettiğinize pişman mısınız? Ben ortaokuldayken 4 sene boyunca Diyarbakır folklor grubunda oynadım. Evim sitenin D bloğunda. Evime taksi çağırırken bile, 'Diyarbakır'ın D'si' diye çağırırım. O kadar ağzımda dilimde olan bir yer ki... Tabii pişman oldum, kötü bir niyetim yoktu. Laf ağızdan bir kere çıkıyor işte. Çok üzüldüm!
* Evden çıkamadığınızı söylüyorlar... Hiç öyle bir durum yok. Ama gerçekten çok çok üzüldüm. İsmim zaten kendimden büyük. Bir hata yaptım, çok üzüldüm ve özür diledim. Ama hala beni aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bu konuda başka da bir şey söylemek istemiyorum.
* Peki, teşekkürler...