kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ESKİ HALİ

Halle eski formuna dönmek üzere

Geçtiğimiz mart ayında kızı Nahla'yı dünyaya getiren Halle Berry, fazla kilolarından kurtuldu. Sebze ve meyveyle kilo veren Berry, haftada 5 gün spor yapıyor..
Kızı Nahla'yı doğurmasının üzerinden sadece iki buçuk ay geçmesine rağmen neredeyse eski formuna kavuşan Oscarlı Halle Berry, vücuduyla görenleri şaşırtıyor. 41 yaşındaki ünlü yıldız, her gün bin 500 kaloriyi aşmayan, sebze, meyve ve balık ağırlıklı kendisine özel hazırlanan bir diyet programıyla form tutuyor.

5 kilo daha verecek
Haftanın 5 günü spor yapan Oscarlı güzel; üç gün yüzüyor, geri kalan her gün de yürüyüş yapıyor ve fitness salonlarında ter atıyor. Şu anda 64 kilo olan Berry, "5 kilo fazlam var. Kısa sürede onu da vereceğim. Bu konuda en büyük desteği kızımın babası Gabriel Aubry'den alıyorum" diye konuştu. Anne olmanın hayattaki en büyük mutluluk olduğunu dile getiren ünlü güzel, "İkinci kez çocuk sahibi olmayı istiyorum ve bunu çok kısa zaman içinde gerçekleştireceğiz, Gabriel de aynı hayali kuruyor" diyerek hayranlarına bir de müjde verdi.
Haberin fotoğrafları