kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cici kız imajından tümüyle vazgeçti

Kız arkadaşı Samantha Ronson'la yaşadığı ilişkisiyle gündemde olan ünlü yıldız Lindsay Lohan'ın giyim tarzı da cinsel tercihleri gibi değişti! Daha önceleri hanım hanımcık giyinen Lohan, artık özensiz ve salaş takılıyor..
Kasım 2002
Henüz 3 yaşındayken çocuk model olarak şöhret dünyasına adımı atan Lindsay Lohan, Şöhretle ilk tanıştığı yıllarda sıradan giyiniyordu. Lohan, henüz 16 yaşındayken rol aldığı 'Freaky Friday' filmiyle birçok ülkede şöhrete kavuştu. Lohan, o dönemlerde üzerinden jean pantolonlarını çıkarmıyordu.

Nisan 2004
Lohan 18 yaşına bastığında güzelliğiyle de Hollywood'da adından söz ettiriyordu. Giyim tarzında daha seksi kıyafetlere yönelen genç kadın, "Bir kız kardeşim var, ona örnek olmayı istiyorum" diye konuşuyordu.

Mayıs 2005
Lohan, 19 yaşındayken artık Los Angeles gece kulüplerinin aranan ismi olmuştu... O yıllarda bir hayli kilo veren genç yıldız, giyim tarzıyla da yaşından çok daha yaşlı bir imaj çiziyordu.

Aralık 2006
Gece hayatında durmak bilmeyen Lohan'ın bu hali onu hızla rehabilitasyon kliniğine götürdü. 2007 yılının ilk iki ayını klinikte geçirdi. Lohan bu dönemlerde çok daha cüretkar giyinmeye başlamıştı.

Nisan 2008
Ünlü DJ Samantha Ronson'la yaşadığı ilişkiyle birlikte giyim tarzını da değiştiren Lohan, sevgilisinden ilham almaya başladı. Ünlü aktris de Ronson gibi erkeksi ve özensiz giyinmeyi sevdi.
Haberin fotoğrafları