kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İsmail Hacıoğlu ile Ceyda Düvenci aşkı aralarındaki 8 yaş fark nedeniyle eleştirilmişti.

İsmail'in yeri evlensem bile ayrı

* İsmail Hacıoğlu ile yaşadığınız ilişkide çok yıprandığınız dönemler oldu. Artık kendinize yaş sınırlaması getirdiniz mi?
Ekran önüne ilk defa böyle bir şey çıktığı için yadırgandı. Ben bu konuda kendimi sınırlamıyorum. Yaşadığım ilişkinin sonuna kadar arkasındayım. Şimdi olsa yine aynı şeyi yaşarım. Çok mutlu geçirdiğim zamanlarım var. Umarım her kadın hayatında böyle bir şey yaşar. Ben ilişkilerde yaş, din, meslek, para ayrımının yapılmasını çok saçma buluyorum. Herkes istediği gibi ilişki yaşayabilir. Yazılanlardan çok farklı bir sebep yüzünden ayrıldık. Aldatılma söz konusu değildi. Hayata bakışımız bizi ileriye götürmeyecekti.

HEP YANINDA OLACAĞIM
* Görüşmeye devam ettiniz mi?
Çok büyük bir şey yaşadık ve bitmesinin ardından görüşmedik. Hayatımdaki yeri her zaman farklıdır. Yaşadığı olumsuz bir olayda ben hep yanında olacağım. Evlensem bile benim için ayrıdır. Zaten beni ve yaşadıklarımı kabul edecek bir adamla evlenirim.

* Şu anda hayatınızda biri var mı?
Hayır, hayatımda kimse yok. Kafamı dinlemeye çalışıyorum. Ancak kendimi kapatmış değilim. Hayatın ne getireceği belli olmaz.