kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Türkiye yarı finali çılgınca kutladı

Antalya sahili, Semih'in golüyle karnaval yerine döndü Sabaha kadar eğlenen İzmirliler, Kordon'daki otobüs durağında uyurken, Adana'da ise şükür namazı kılındı..
Milli Takım'ın Hırvatistan'ı yenerek yarı finale çıkması yurt genelinde coşkuyla kutlandı. Antalya'da 3 bin kişi, milli maçı Lara Birlik Halk Plajı'nda kurulan dev ekranda izledi. Hırvatistan'ın golü ile ölüm sessizliğine gömülen sahil, Semih'in attığı golle karnaval alanına döndü.

JÜRİ, MASAYI TERK ETT
İ Manavgat'ta düzenlenen 'Miss Manavgat Güzellik Yarışması'nın jüri üyesi olan mankenler Tuğba Özay ve Ece Gürsel, penaltı atışları sırasında jüri masasını terk ederek, dev ekranda atışları izledi. Maçın sona ermesiyle birlikte hep birlikte Milli Takım'ın yarı finale çıkmasını kutlayan Tuğba Özay ve Ece Gürsel, "En büyük Türkiye" sloganları attı. Mankenler uzun süre Milli Takım'a yönelik tezahüratlarda bulunduktan sonra jüri üyesi oldukları güzellik yarışmasına dönerek dereceye giren güzellere taçlarını taktı.

BAYRAK ÖRTTÜLER
Kordon'da gece geç saate kadar yarı finali kutlayan İzmirlilerden bazıları, eve gitmeden otobüs duraklarında uykuya daldı. Bazıları, üşümemek için bayrakları üzerlerine örttü. Adana Gazipaşa Bulvarı'nda ise bir grup genç, cadde ortasında şükür namazı kıldı.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları