kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Torununun 40'ında dolar saçtı!

'Hanımağa' lakaplı Nadire İçkale, ölen eşinin adını taşıyan torunu Mehmet'in 40. günü nedeniyle Ankara'daki otellerinde önce mevlit okuttu, sonra eğlence düzenledi.
İçkale Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nadire İçkale'ye büyük oğlu Ozan ile gelini Özge Hanım, ilk erkek torun sevincini yaşatmıştı. İçkale çifti oğullarına, yıllar önce zamansız vefat eden babaları Mehmet'in adını da verince Nadire Hanım'ın mutluluğu ikiye katlanmıştı. 'Hanımağa' lakaplı işkadını Nadire İçkale, hafta içinde junior Mehmet İçkale'nin 40'ını, Ankara'da sahibi olduğu İçkale Oteli'nde görkemli bir davetle uçurdu.

ÖNCE MEVLİT SONRA HALAY!
Oldukça sevilen ve geniş bir çevreye sahip olan Nadire Hanım, 16 Haziran sabahı İstanbullu dostlarını özel uçakla Ankara'ya getirtti. Aralarında Ahu Aysal, Buket Taşdelen, Merih Turan, Canan İnsel ve Nesrin İlter'in de aralarında bulunduğu İstanbul sosyetesi, Ankara sosyetesiyle kaynaştı. Sadece kadınların katıldığı mevlide gelenlere başörtüsü dağıtıldı. Dekolteli kadınlar başörtülerini takıp mevlidi dinlediler. Ardından da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses'in türküleri eşliğinde halay çektiler. Mutluktan ayakları yere basmayan babaanne Nadire İçkale, sahnede göbek atan dostlarının başına dolar saçtı!!!