kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Avanak Kuzenler' afiş çekimleri için buluştu

Mehmet ÇALIŞKAN
'Avanak Kuzenler' adlı sinema filminin oyuncuları afiş fotoğrafları için kamera karşısına geçti. Yağmur Atacan, Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel çekimler boyunca 'en iyi avanak' olmak için kıyasıya yarıştı..
Kendisini dünün Tarık Akan'ı bugünün Kenan İmirzalıoğlu'su sanan Ahmet'i canlandıran Yağmur Atacan... Kendisini insanların kaderlerini değiştirecek mucit sanan Serkan karakterine bürünen Alp Kırşan... Kendisini kadınların peşinde koştuğu Valantino sanan Neco'ya hayat veren Paşhan Yılmazel... Atacan, Kırşan ve Yılmazel, yeni sezonun gösterime girecek olan ilk Türk filmi olan 'Avanak Kuzenler' için biraraya geldiler.

KİM AVANAK?

Ünlü oyuncular filmin afiş çekimi için objektif karşısına geçti ve birer avanak olmak için oldukça uğraştı. Oyuncular 'Kim daha avanak oldu?' şeklinde birbirlerine yönelttikleri soruya 'Benim' şeklinde cevap verdiler. Oğuzhan Tercan'ın yöneteceği 'Avanak Kuzenler'de Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Cihat Tamer, Erdal Tosun, Özlem Savaş, Hakan Bilgin, Burak Öncü ve Görkem Gürsoy da rol alıyor. Recep İvedik'in sevgilisi Sibel'i canlandıran Fatma Toptaş bu filmde de 'Serkan'ın aşkı 'Melike'yi oynayacak. Filmin lokomotif karakterleri olan 'Tefeci Süleyman'ı Erdal Tosun, 'Peştekül'ü Hakan Bilgin, 'Kevser'i Tuluğ Çizgen ve Necla'yı Özlem Savaş canlandıracak. Faruk Aksoy ile Murat Akdilek'in yapımcısı olduğu 'Avanak Kuzenler' eylül ayında gösterime girecek.
Haberin fotoğrafları