kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yarışmacılar Oli Norman (solda) ve Lianne Miller düzenledikleri partiye Gaye Sökmen ajanstan da modeller katıldı.

BBC'nin yarışmacıları Suada'da parti yaptı

BBC televizyonu, dünyanın 6 farklı şehrinde çektiği 'En Son Para Babası' adlı programının ilk ayağını İstanbul'da gerçekleştiriyor. İki yarışmacı, program için Suada'da 100 kişilik bir parti düzenledi..
İngiliz BBC televizyonunun dünyanın 6 farklı şehrinde çekeceği 'The Last Tycoon' (En Son Para Babası) adlı reality show'un ilk ayağı İstanbul'da gerçekleştiriliyor. 12 kişi İstanbul sokaklarında en çok parayı kazanabilmek için mücadele veriyor. Kimi Sultanahmet'te su satarken, kimileri de Suada'da ceplerindeki az miktardaki paralarla partiler düzenliyor.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Yarışma için bir süredir İstanbul'da bulunan 12 yarışmacıdan Oli Norman ve Lianne Miller, yarışma kapsamında Suada'da 100 kişilik bir parti organize etti. İngiltere'de pazarlama şirketi sahibi Oli Norman ve kozmetik ürünleri firması işleten Lianne Miller, Suada'da gerçekleşen partide doyasıya eğlendi. Yarışma konsepti gereği kimseden yardım almadan, günlük 50 YTL ile hem yaşamak hem de parti için hazırlık yapmak zorunda kalan yarışmacılar, geçtiğimiz perşembe akşamı gerçekleşen partiye Türk modelleri davet etti. Partinin konsepti, güzel modellerin Suada'ya gelerek, kendilerini dünyaya göstermeleri ve tanıtmaları üzerine kuruluydu. Yarışmanın yetkilileri, parti için seçtikleri Suada'nın, İstanbul'u en güzel anlatan mekan olmasıyla tercih edildiğini belirtti.
Haberin fotoğrafları