kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yasadışı kopya görüntelerde Kanal D logosunun üzerine yerleştirildiği atv canlı yayın logosu açıkça görülüyordu.

Kanal D ve M. Ali Birand'ın ayıbı

Mesut ALTUN SABAH
Kanal D Haber tüm hakları atv'ye ait olan Türkiye- Hırvatistan çeyrek final karşılaşmasının görüntülerini yasalara ve yayın ahlakına aykırı olarak yayınladı..
Hırvatistan'ı önceki akşam eleyerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükselen ay yıldızlı ekibimiz Türkiye'yi sevince boğdu. Türk televizyonları da dünkü ana haber bültenlerinin büyük bölümünü Milli Takım'a ayırdı. Euro 2008'in yayın hakkına sahip olan atv, ana haber bülteninde inanılmaz geceyi maç görüntüleriyle birlikte yayınladı. Diğer kanallar ise haberi maçtan fotoğraflar ve maç sonrası yaşanan sevinç gösterilerinin görüntüleriyle verdi. Ancak Doğan Yayın Grubu'na ait Kanal D yayıncılık ilkelerini çiğneyerek, tüm yayın hakları atv'ye ait olan görüntüleri ana haber bülteninde yayınladı.

YASAL İŞLEM YAPILACAK
Ünlü haberci Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Kanal D Haber'de Milli Takım'ın Hırvatistan maçına geniş yer verildi. Haberin bazı bölümlerinde ise Milli Takım'ın maç görüntüleri yayınlandı. atv'den kopyalandığı apaçık belli olan ve atv logosu görülen görüntülerde, Milli Takım'ın Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti maçlarından bazı bölümlere yer verildi. Doğan Yayın Grubu ve Kanal D hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağı öğrenildi.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları