kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nihat Odabaşı'nın çektiği fotoğraflarla Elizabeth Hurley'e Red dergisinde 3 sayfa ayrıldı.

İngiliz Red dergisi için Odabaşı'na poz verdi

Elizabeth Hurley, Red dergisi için dünyaca ünlü fotoğrafçımız Nihat Odabaşı'nın objektiflerinin karşısına geçti. Odabaşı'na birbirinden güzel pozlar veren Hurley, derginin temmuz sayısına da kapak oldu..
Elizabeth Hurley, Red dergisi için dünyaca ünlü fotoğrafçımız Nihat Odabaşı'nın objektiflerinin karşısına geçti. Odabaşı'na birbirinden güzel pozlar veren Hurley, derginin temmuz sayısına da kapak oldu
Ünlü İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, daha önce de birlikte çalıştığı Nihat Odabaşı'yla biraraya gelerek, İngiliz dergisi Red'e özel çekimler gerçekleştirdi. Derginin temmuz sayısı için ünlü fotoğrafçımızın objektifinin karşısına geçen Hurley, Red'in kapağında da yer aldı.

DOMUZ YETİŞTİRİYOR
Dergiye evliliği ve özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan ünlü yıldız, evlendikten sonra yaşadığı sakin ve huzurlu hayatın püf noktalarını anlattı. Hintli iş adamı Arun Nayar'la evlendikten sonra Londra'dan Gloucestershine'a taşınan ve burada bir çiftlik evinde yaşamaya başlayan Hurley, "Domuz bile yetiştiriyoruz. Burada çok mutlu bir hayat yaşıyorum. Daha önce hiç bu kadar huzurlu olduğumu hissetmemiştim" diye konuştu. Bir yıl önce Nayar'la evlendikten sonra gözlerden uzak bir hayatı tercih eden Hurley şunları söyledi: "Oğlum Damien de, sürekli peşimizde dolanan paparazzilerden bıkmıştı. Gloucestershine'da aradığımız özgürlüğe kavuştuk." Başta, eşini Gloucestershine'de yaşamaya ikna etmekte zorlandığını söyleyen Hurley, "Arun Londra'da işlerini çok daha kolay yürütüyordu. Uzaklaşmayı istemedi ama onu ikna ettim. Şimdi o da çok mutlu" dedi. Oğlu Damien'ın Nayar'la çok iyi anlaştığını ve ona baba dediğini söyleyen Hurley, "Arun, Damien'ı kendi oğlu gibi sahiplendi ama ikinci bir çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz. En kısa zamanda yeniden anne olmayı planlıyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları