kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halkın seçimi Cecilia'dan yana!

Marine (18 yaşında, lise öğrencisi)
Bence Carla, Fransa'nın en önemli ve mutlu kadını. Sürekli yolculuklara çıkıyor, İngiltere Kraliçesi gibi önemli kişiliklerle tanışıyor. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Keşke onun yerinde ben olsaydım.

Melanie (20 yaşında, üniversite öğrencisi)
Cumhurbaşkanı eşi olmak bence üstlenilmesi çok zor bir rol. Cecilia, Nicolas Sarkozy'den ayrılıp sevdiği adamla hayatını birleştirerek büyük akıllılık etti. Kesinlikle Carla'dan daha mutlu olduğunu düşünüyorum.

Olivia (25 yaşında, hemşire adayı)
Cecilia medyanın baskısından kurtulduğu için bence şu anda eskisinden çok daha mutlu. Ama verdiği tüm demeçlere rağmen, hala içten içe Sarkozy'ye aşık olduğunu düşünüyorum.

Camille (23 yaşında, tezgahtar)
Cecilia hayatının erkeğini buldu ve onunla evlendi. Nicolas Sarkozy ile birlikteyken, sadece mutlu taklidi yapıyordu bence. Oysa şu anda gerçekten çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyor.

Sarah (18 yaşında, lise öğrencisi)
Cecilia milyarder sevgilisiyle evlenerek hayallerini gerçekleştirdi. Bir insan mutlu olmak için başka ne ister ki? Parası var, sağlıklı, artık yıllardır sevdiği adamla kaçamak görüşmek zorunda da değil. İbre ondan yana.

Sophie (23 yaşında, üniversite öğrencisi)
Cecilia, Richard Attias ile yaşadığı aşkı gönlünce sürdürebilmek için statüsünü gözden çıkarmayı başardı. O tam bir aşk kadını! Bence çok mutlu ve aldığı karardan hiçbir zaman pişmanlık duymayacak.
Haberin fotoğrafları