kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Duygu açlığı çektiği için hayatına ‘kendinden aşağı seviyede erkekler’ soktuğunu söyleyen Ece Gürsel: Kimseden tektaş, cip ya da ev almadım ama bana ‘kredi kartımı öde’ diyenler oldu.

Özel hayatım yüzünden hak ettiğim yerde değilim

ESİN ÖVET
Ece Gürsel, aşk hayatında çok hata yaptığını itiraf etti: "Duygu açlığı yüzünden benden aşağı seviyede insanlara kapıldım. Ayarımda biriyle olsaydım, her şey çok farklı olurdu"..
İLİŞKİLİ HABERLER
Özel hayatım yüzünden hak ettiğim yerde değilim
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi karış karış dolaşmak için çeşitli firmalarla anlaşmalar imzalayan manken Ece Gürsel, "Turneye çıkan ilk Türk manken olacağım" dedi. Artık özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğini belirten Gürsel, "Kendi ayarımda bir insanla birlikte olsaydım, bugün çok daha farklı bir yerde olurdum" şeklinde konuştu. Ünlü manken, sevgililerinden tektaş yüzük, ev ya da araba aldığı iddialarını ise yalanladı: "Hediye almayı bırakın, 'kredi kartımı öde' diyen adam bile girdi hayatıma!"

İNANDIM VE KAYBETTİM

Sadece Antalya'da bir evi, bir de arabası olduğunu belirten Gürsel, "Sanıldığı gibi hiçbir sevgilimden tektaş almadım. Tektaşımı kendim aldım!" dedi.

* Neden bu kadar göz önündesiniz? Bildiğim kadarıyla teklif edilen tüm işleri kabul ediyorsunuz...
Aileme bakmak gibi bir sorumluluğum var ve bu yüzden ayakta durmalıyım. Doğal olarak da çalışmak zorundaydım. Biraz başıma buyruk ilerledim ama hep yalnız yol aldım...

* Peki hak ettiğiniz yerde olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Benim de hayata karşı çok hatalarım oldu. İnsanlara inandım ve kaybettim. Duygusal açlığım çok fazlaydı. 14 yaşından beri çalıştığım için hiçbir zaman iş açlığı çekmedim. Ve her zaman çok ileriyi gören bir model oldum. Her defilede vardım. Ama şu anda hak ettiğim yerde değilsem, bunun tek sebebi benim özel hayatımdır.

* Neden böyle oldu sizce?
Özel hayatımı planlayamamamdan kaynaklanıyor bu durum. Tabii ki istediğim yerde değilim. Bu fizikle, bu profesyonellikle benim her ay bir dergi kapağı çekmiş olmam, yurtdışında bile tanınıyor olmam gerekiyordu.

SERKAN ÇOK HARİKA BİR İNSAN
* Aşk hayatınızdaki çalkantılar yüzünden kariyerinizin zedelendiğini mi söylüyorsunuz?
Evet, doğru insanı bulamadım. Sekiz sene süren bir ilişki sonrasında herkese sığınmak istedim. Ben çok iyi bir eğitim aldım... Kendimi ifade ettiğim zaman insanlar kaçıyordu benden. Çok fazla zeki, her şeyi bilen bir kadın istemiyor erkekler. Ben de hep benden alt seviyedeki insanlara yöneldim. Kültür olarak benden çok aşağı seviyede olan insanlar soktum hayatıma. Onlar bana eksi getirdi. Kendi ayarımda bir insan bulsaydım, çok daha farklı bir yerde olurdum. Şimdi bunun bilincindeyim. Daha 25 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünmüyorum.

* Adınızın birlikte yazıldığı herkesle aşk yaşadınız mı?
Hayır! Aşk bu kadar hafife alınmamalı. Hayatıma giren adamları hiçbir zaman aşk adamı olarak görmedim. Tabii ki tanıştım, konuştum ama bir ilişki süresine geçilmedi.

* Şu anda Serkan Yavuz'la bir ilişki yaşıyorsunuz. Peki o sizin seviyenizde mi?
Evet, kesinlikle! İnanılmaz harika bir insan. Sekiz aydır birlikteyiz.

* Nişan yüzüğü görüyorum parmağınızda...
Evet kendi aramızda taktık. Ama evlilik yok. Serkan'a kalsak hemen evleneceğiz ama ben hemen evlenmek istemiyorum.

* Ona aşık mısınız?
Bileğime bir 'aşk' dövmesi yaptırmıştım, bir hafta sonra Serkan çıktı karşıma.

* Aşkta sınırınız yokmuş gibi geliyor bana...
Çok doğru hissetmişsiniz. Eskiden hiç inanmadığım bir aşk için her şeyi bırakıp gitmeyi bile düşünmüştüm. Oysa karşımdaki insan bunu hak etmiyordu bile! Şimdiyse çok farklı, çok büyük bir aşk yaşıyorum ben. Bir anda dünyaları silip atabilirim.

* Serkan Bey'le bundan önceki ilişkileriniz yüzünden sorun yaşadınız mı?
İlk iki ay cicim ayları çok güzel geçti. Ama üçüncü ay kendinde o gücü bulup bir araştırmaya girdi ve inanılmaz problemler yaşamaya başladık. 'Sen kendinin farkında değilsin. Sen böyle bir kişiyken bunları nasıl yaşamışsın' demeye başladı bana. Ama bunun bir tek cevabı var; 'duygusal açlık!' O duyguların hepsini tatmak istedim. Hepsini ben yaşadım ve yine ben bitirdim.

* Şu andaki sevgiliniz manken olmanızdan rahatsızlık duyuyor mu?
Evet şu anda duyuyor.

BOYUNDURUK ALTINA GİRMEM
* Serkan Bey bir gün size, 'İşini bırak, evinin kadını ol' derse...
Zaten bu teklifi yaptı ama ben yapamam. Bunun zamanı var. Şu anda benim çalışma zamanım. Hayatımı kazanmak ve geleceğimi garanti altına almak zorundayım. Şu anda Serkan önüme dünyaları koysa istemem. Kendi güvencemi kendim almalıyım. Kimsenin boyunduruğu altına girmek istemiyorum. Hayatımın sonuna kadar bana yetecek bir şeyler sağlamam lazım. Çoğu insandan daha iyi kazanıyorum ve iyi yatırımlar yapmak istiyorum.

* Peki şimdiye kadar kazandıklarınızdan belli bir birikim yaptınız mı?
Antalya'dan bir ev aldım. Bir de arabam var o kadar. Onun haricinde para biriktirmeye çalışıyorum. Çünkü İstanbul'dan bir ev almam gerekiyor. Yalnız olsaydım daha farklı olabilirdi ama ablam ve annemle birlikte yaşıyoruz. İyi bir yerde oturmak zorundayım ve iyi giyinmem gerekiyor. Kuaför masrafımı kıstım, saçlarımı boyatmıyorum. Devir hesap devri... Zaten ben har vurup harman savuran bir insan değilim. Yazıldığı gibi zengin bir sevgilim de hiçbir zaman olmadı.

* * *
* Manken arkadaşlarıma güvenmiyorum. Güvendiğim insanlar vardı, bir kaç kişiye sırrımı verdim ama bir gün sonra gazetelerden okudum. Rekabetin olduğu yerde kuyu kazma oluyor. Bu aslında modellikte değil her işte böyle.

* Önemli olan gözünü açıp kimseye güvenmemen. Şu anda hayatımda bir aileme bir de Serkan'a güveniyorum. Şu ana kadar kahpe insanların eline düşmüşüm. Artık hiç kimseye güvenmiyorum.
Haberin fotoğrafları