kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pınar Altuğ eski eşinin sattığı villanın kendisine ait olduğunu söylüyor.

Pınar Altuğ ile eski eşinin villa davasında sil baştan!

Neslihan KESKİN
Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu arasındaki villa davası 'Görevsizlik' kararıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne gönderildi. Yedi yıldır süren dava sil baştan ele alınacak..
Oyuncu Yağmur Atacan ile görkemli bir düğünle dünyaevine giren Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu'nu karşı karşıya getiren süreç, çiftin 2001 yılındaki ayrılığından sonra başladı. Altuğ, bir dönem birlikte oturdukları Beykoz Konakları'ndaki villa için 290 bin YTL ve 45 bin dolar ödeme yaptığını belirterek, eşinden bu paranın faiziyle birlikte tahsilini istedi. Mahkeme geçen yıl tamamlanan davada Altuğ'un haklı olduğuna karar vererek Umut Elçioğlu'nun sattığı villa için eski eşine 500 bin YTL ödemesine karar verdi. Elçioğlu bunun üzerine yerel mahkemenin kararını temyiz etti. Dava dosyasını görüşen Yargıtay, Pınar Altuğ'un delillerini yetersiz bularak yerel mahkemenin kararını bozdu.

Yeniden görülecek

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen davada mahkeme, yargıtayın bozma kararına uyarak dosyayı 'Görevsizlik' kararıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Yedi yıldır süren villa davasında mahkeme, dosyaya sil baştan bakacak. Mahkeme hakimi, dosyayı ikinci kez incelenmesi için bilirkişiye gönderecek.
Haberin fotoğrafları