kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
LYON ARADAN ÇIKIYOR.... Fenerbahçe'nin işini bitirmek üzere olduğu Luxemburgo'ya Fransa'nın Olympique Lyon takımı da talip olmuştu. Ancak Fransız ekibinin Claude Puel ile anlaşmak üzere olması F.Bahçe'nin işini kolayladı.

Mesaiye başlamıştı

TAHİR KUM
Fenerbahçe'nin müstakbel teknik direktörü Luxemburgo, Palmeiras'ı çalıştırırken Roberto Carlos'un sakatlığını da tedavi ettirip, sarı-lacivertliler için kolları sıvamıştı..
Fenerbahçe'de merakla beklenen teknik direktör arayışında sona yaklaşılırken, takımın başına geçmesine artık kesin gözüyle bakılan Brezilyalı Vanderlei Luxemburgo'nun mesaiye başladığı bile ortaya çıktı. Geçen sezonu sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan ve tedavi için ülkesine giden Roberto Carlos'a, bizzat Luxemburgo'nun talimatı ile Palmeiras kulübünün doktorları bakmıştı. Sarı-lacivertli futbolcu da, ülkesinin basınına verdiği bir röportajda, sakatlandığını duyunca Luxemburgo'nun kendisini aradığını ve Brezilya'ya döndüğünde de çok yardımcı olduğunu açıklamıştı.

GÖZÜ KULAĞI ALEX
Luxemburgo'nun önümüzdeki günlerde yönetim tarafından resmen teknik direktör olarak açıklanması beklenirken, tecrübeli çalıştırıcının eski öğrencisi Alex'ten takım hakkında bilgi aldığı ve transfer politikasını da buna göre şekillendirdiği ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım da transfer çalışmalarını, anlaşmaya vardıkları yeni teknik adamla birlikte yürüttüklerini açıklamıştı.