kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tedbirli olacağız

DENİZ DERİNSU
Çek medyası, bugünkü maçta takımlarının tedbirli oynayacağı görüşünde Çek gazeteciler, "Brückner bu kritik maçta sahaya tek forvetle çıkar" diyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tedbirli olacağız
Türkiye ile oynayacakları maç öncesi Çek medyası, takımlarının 90 dakika boyunca tedbiri elden bırakmayacağını düşünüyor. SABAH'a konuşan Çek gazetelerinin önemli isimleri, "Türkiye, İsviçre karşısında çok pozitif oynadı. Biz ise henüz istediğimiz seviyede değiliz. Brückner intihar etmez, savunmayı önemseyecektir" şeklinde konuştular. İşte söyledikleri:

BAROS TEK FORVET OYNAYAMIYOR
Pavel Koulos (Lidove Noviny):
Bence sahaya tek forvetle çıkacağız. Çünkü teknik direktörümüz Brückner asla tedbiri elden bırakmaz. Bazı hazırlık maçlarında çift forveti denedi ama böylesine kritik bir karşılaşmada orta sahayı güçlendirmeye ağırlık vereceğini düşünüyorum. Bu turnuvadaki en büyük düş kırıklığı Koller. Alternatifi de yok. Baros ne zaman tek forvet oynadıysa başarısız oldu.
Jacub Konecny (Hattrick): Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu İsviçre maçında herkes gördü. Eskiden Hakan Şükür başta olmak üzere biz yabancı gazeteciler de tüm takımı biliyorduk. Ancak son dönemdeki gençleştirme hamlesinin ardından fazla tanınmayan gençler çoğunlukta ve bu da rakipler açısından Türkiye'ye karşı oynamayı zorlaştırıyor.