kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Baiano, 2005-2007 arasında 68 maçta oynadığı Celta’da 28 gol attı.

Yeni hedef Baiano

GALİP ÖZTÜRK
Forvet arayan Galatasaray'ın, Real Murcia'nın 29 yaşındaki Brezilyalı santrforu Fernando Baiano ile ilgilendiği öğrenildi..
Ümit Karan ile Shabani Nonda'nın yanında alternatif oluşturmak için santrfor arayışlarına devam eden Galatasaray'ın Fernando Baiano ile ilgilendiği öğrenildi. Sarıkırmızılı yönetimin, "Bir Türk takımından teklif aldım" diyerek bu flörtü doğrulayan 29 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusunu renklerine bağlamak için uğraştığı bildirildi. Galatasaray'ın yanısıra bir ara Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Fernando Baiano, Türkiye'den kendisine gelen bu önerileri reddetmiş ve 2007 yılında İspanya'nın Celta Vigo ekibinden Real Murcia'ya transfer olmuştu. Real Murcia'da pek de başarılı bir sezon geçiremeyen Baiano'nun, kulübüyle iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO
Galatasaray yönetiminin, Fernando Baiano'nun 5 milyon euroluk bonservisinde indirim yaptırmak için uğraş verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, eğer Real Murcia ile bonservis konusunda anlaşamazsa Brezilyalı forveti kiralamayı düşündüğü de sızan haberler arasında.