kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nikah İstanbul'da

TAHİR KUM
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe'nin, bir Türk ile birlikte olduğu ve İstanbul'da evleneceği öğrenildi..
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe'nin, sarı-kırmızılı kulüple anlaşarak İstanbul'da yaşamaya karar vermesinde 'özel' bir gerekçenin etken olduğu ortaya çıktı. 42 yaşındaki Alman teknik adamın, uzun bir süredir bir Türk ile birlikte olduğu ve bu bayanla İstanbul'da evlenmeye karar verdiği öğrenildi. Ayrıldığı Alman eşinden üç kız çocuğu olan ve son olarak birliktelik yaşadığı hayat arkadaşı Lydia'dan Lara Yael isminde yeni bir kız çocuğu daha dünyaya gelen Michael Skibbe'nin, Türk sevgilisiyle birkaç ay içinde nikah kıymayı düşündüğü bildirildi. Galatasaray yönetiminin, Alman teknik adamın evliliğe hazırlandığı hayat arkadaşının Türk olmasından ve İstanbul'a 'kalben' bağlanmasından dolayı Michael Skibbe'yi tercih ettiği sızan haberler arasında.

BUGÜN İMZA ATIYOR
Galatasaray ile 1+1 senelik anlaşmaya varan Michael Skibbe, bugün İstanbul'a gelerek basın mensuplarının önünde resmi sözleşmeye imza atacak. Ayrıca kendisine ev bakacak olan Alman teknik adam, iki gün İstanbul'da kaldıktan sonra transfer çalışmaları için tekrar Almanya'ya dönecek.