kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alişan’ın birkaç yıl önce çektirdiği fotoğraflar ile Merve Hasman’ın kareleri arasındaki benzerlik dikkat çekiyor.

Alişan'ın yeni imajına fotoşop darbesi yok!

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Yeni albümü 'Sevgilerimle' için gün sayan Alişan, Merve Hasman tarafından çekilen fotoğraflarıyla iddialı. Ancak Alişan'ın eski kareleri ile yenileri arasında benzerlik çok! ..
Önümüzdeki günlerde 'Sevgilerimle' adlı yeni albümü ile Unkapanı'nı hareketlendirmeye hazırlanan Alişan, yeni imajı için yakın dostu Demet Akalın'dan destek aldı. Akalın; kendi albümünde çalıştığı Merve Hasman'ı Alişan ile tanıştırıp, fotoğraflarını çekmesini sağladıktan sonra, 'Sevgilerimle'nin süpervizörlüğünü de üstlendi.

HASMAN MEMNUN
Eda Taşpınar'ın sevgilisi Nurettin Hasman'ın kızı olan Merve Hasman, Alişan'ın kıyafetinden saçına kadar her şeyiyle ilgilendiğini belirterek, "Fotoğraflarda fotoşop kullanmadık. Uyumlu bir çekim gerçekleştirdik. Bundan sonra da sık sık çalışacağız" dedi. Öte yandan, Merve Hasman'ın çektiği yeni kareler ile Alişan'ın eski fotoğrafları arasında çok büyük farklılıklar olmayışı, magazin dünyasında şaşkınlık yarattı.

BİR AYDA 7 KİLO VERDİ
Şu sıralar İstanbul-Macaristan arası mekik dokuyan Alişan, kısa sürede aldığı 7 kilodan kurtulmak için spor yapmayı da ihmal etmedi. Yakışıklı şarkıcı, özel bir spor hocası eşliğinde bir ayda fazlalıklarından kurtuldu.
Haberin fotoğrafları