kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beşiktaş, Çek oyuncu Zapotocny ile yaklaşık 1.5 ay önce anlaşma sağlamış, ancak resmi imza attırmamıştı. Bunun sebebi yeni anlaşıldı.

Zapotocny'de resmi imza 1 Temmuz'da

FATİH DOĞAN
Beşiktaş anlaşıp, sözleşme yapmadığı Çek futbolcuya imza attırmak için, menajeriyle olan kontratının bitmesini bekliyor..
Beşiktaş'ın bundan 1.5 ay önce anlaşma sağladığı Çek futbolcu Tomas Zapotocny transferinde resmi imzanın atılmamasının nedeni ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekibin Tomas Zapotocny ile henüz resmi sözleşme imzalamamasının gerçek sebebi, menajere ödenecek komisyon... Menajeri ile sözleşmesi 1 Temmuz'da sona erecek olan Zapotocny'ye bu tarihten sonra imza attıracak olan Beşiktaş yönetimi, böylece menajere de yüklü bir miktar para ödemekten kurtulacak. Kısacası Beşiktaş, transferde mutlu sona ulaştığı ilk yabancı futbolcusu olan Tomas Zapotocny'ye resmi imzayı 1 Temmuz tarihinden sonra attıracak.

NURİ'YE MENAJER ENGELİ

Öte yandan Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Nuri Şahin'in transferinin gecikmesinde genç oyuncunun İranlı menajerinin etkisinin olduğu öğrenildi. İranlı menajerin, "Sakın Türkiye'ye gitme! Gidersen kolay kolay Avrupa'ya geri dönemezsin bu çok zor olur" diyerek Nuri Şahin'in ve babasının aklını çelmeye çalıştığı bildirildi.