kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘A Milli Takım’da forma giyen ve gol atan en genç oyuncu’ unvanını hala koruyan Nuri Şahin, geçtiğimiz sezon Feyenoord’da kiralık olarak forma giydi. Orta sahada görev yapan 20 yaşındaki yıldız oyuncu, 2005 yılında da Dortmund formasıyla ‘Bundesliga’da en genç yaşta gol atan futbolcu’ unvanını kazanmıştı.

Seni yıldız yaparım

VAHAP HACIOĞLU
Nuri Şahin'in kulübü ve menajeriyle anlaşan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'den genç oyuncuya çağrı: "Seni burada daha da parlatıp Avrupa'nın önde gelen kulüplerine yollayacağım"..
Beşiktaş Nuri Şahin transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Genç yıldızın kulübü ve menajeriyle her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, son adım olarak gurbetçi futbolcuyu ikna etmeye çabalıyor. Nuri'nin kulübü Borussia Dortmund ile 2.5 milyon euroluk bonservis bedelinde el sıkışan Beşiktaş, dün de futbolcunun İranlı menajeri Fazeli'yi İstanbul'a getirdi. Fazeli ile 1.5 saat süren bir görüşme yapan ve anlaşma sağlayan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, daha sonra da Nuri Şahin'i aradı. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan genç futbolcu ile uzun bir görüşme yapan Engin, "Kulübünle ve menajerinle anlaştım. Seni Beşiktaş'ta görmeyi çok istiyoruz. Eğer kabul edersen pişman olmazsın. Seni burada daha da parlatıp Avrupa'nın önde gelen kulüplerine yollayacağım. Hiç merak etme. Kafanda soru işareti olmasın" dediği öğrenildi.

'BAZI KORKULARIM VAR'
Engin'in bu sözlerine karşılık net bir cevap vermeyen ve düşünmek için biraz süre isteyen Nuri'nin ise, "Beşiktaş'ta oynamayı isterim ancak bazı korkularım var. Danıştığım insanlar bana Türkiye'ye gitmememi ve Avrupa'da kalmamı söylüyor. Beni de anlamanız gerekli. Bu o kadar kolay verilecek bir karar değil. İyice düşünmem gerekiyor. Açıkçası Türkiye'ye gelmekten korkuyorum" şeklinde konuştuğu belirtildi. Bu konuşma sonrası Sinan Engin'in genç futbolcuyu İstanbul'a davet ettiği ve "Burada tekrar bir araya gelip öyle konuşalım" dediği öğrenildi. Ayrıca bir açıklama yapan ve bu transferi mutlaka bitirmek istediğini söyleyen Sinan Engin, "Yüz yüze görüşürsem mutlaka imzayı attırırım" dedi.
Haberin fotoğrafları