kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni başlıyoruz

DENİZ DERİNSU
Portekiz yenilgisinin dezavantaj oluşturmadığını söyleyen Fatih Terim, "Şampiyonaya yeni başlıyoruz. Umarım kötü start verdiğimiz turnuvayı 2002'deki gibi iyi bitiriz" dedi..
Milli Takımımız'ın patronu Fatih Terim, kritik İsviçre sınavı öncesi basın toplantısını dün akşam Basel kentinde yaptı. Terim, adalesinde ödem oluşması sebebiyle bugün oynayamayacak olan Emre Belözoğlu için, "Emre'nin bizde rolü o kadar basit değil. Çek maçına yetişmesi de zor görünüyor" dedi. Kendilerinin de İsviçre'nin de ilk maçını kaybetmesinin karşılaşmayı çok ilginç hale getirdiğine dikkati çeken Terim, "Zor maç olacak. Umarım 2002'deki gibi mağlubiyetle başladığımız şampiyonayı iyi bitiririz" diye konuştu. "İvme yakalayacağımıza inanıyorum" diyen Terim, "Maç önemli, son şans. Zorluğu ortada. Eşi rahatsızlanan Kuhn ve turnuvayı kapatan Frei'ye geçmiş olsun diyorum. Maçlar gelir geçer sağlık önemlidir" yorumunu yaptı.

'ANNELERE SAYGILIYIZ AMA'
Terim, bir reklamda oynayan milli futbolcuların annelerinin geçtiğimiz günlerde kendisini eleştirdiğinin hatırlatılması üzerine, "Futbolcuların annelerine saygımız çok. Eleştirmelerine ben de gülüyorum. Yapacak bir şey yok. Türkiye'de futboldan anlayan da anlamayan da konuşuyor. Ama tüm annelere saygımız sürüyor" değerlendirmesini yaptı. Portekiz maçını kaybetmelerinin dezavantaj oluşturmadığını anlatan Terim, "Elbette kazanarak başlamak isterdik ama olmadı. Başımızı öne eğmemizi gerektirecek bir durum yok. Bizim için Avrupa Şampiyonası bugün başlıyor" dedi. Terim, İsviçre'de forma giyen Gökhan, Hakan ve Eren için de, "Başarılarıyla gurur duyarız" yorumunu yaptı.
Haberin fotoğrafları