kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İçindeki Türko çıksın ortaya!

FATİH DOĞAN Basel
Hem Portekiz yenilgisi hem de ortaya konan kötü futbol nedeniyle hayal kırıklığı yaratan Milliler, İsviçre ile final niteliğinde bir maça çıkıyor. 'Ya tamam ya devam' maçımız 21.45'te..
İLİŞKİLİ HABERLER
İçindeki Türko çıksın ortaya!
Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda bugün "Ya devam ya tamam" maçına çıkacak. Geçen cumartesi Portekiz'e 2-0 yenilirken, aldığı sonuçtan çok oynadığı kötü ve ruhsuz futbolu nedeniyle büyük eleştiri alan ay-yıldızlılar turnuvanın ev sahibi ülkelerinden İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Gruptan çıkma ümitlerini devam ettirebilmesi için kazanması gereken Milli Takım'da tüm hazırlıklar tamamlandı. Grupta son sırada yer alan ay-yıldızlı ekibin ilk Portekiz maçına göre daha farklı bir kadroyla sahaya çıkması umut edilirken, Türk halkı da yüzünün güleceği bir sonucu bu gece bekliyor.

ALMANYA'DAN MAÇA 800 POLİS
St.Jakob Park Stadı'ndaki mücadele 21.45'te başlayacak.
İsviçre ilk maçında Çek'lere 1-0 yenilmişti. Bir final niteliği taşıyan maç öncesi Basel'de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. İsviçre polisi Almanya'dan güvenlik için yardım istedi. Bu ülkeden gelecek 800 polisin maçta görev yapacağı açıklandı. Bu arada Basel'e gelen çok sayıda taraftarımız karaborsadan 1500 İsviçre frangına bilet aldı.
Haberin fotoğrafları