kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Inter'e geçtiğimiz sezon başında transfer olan David Suazo, Milano ekibinde oynadığı 27 maçta 8 gol atmayı başardı.

Galatasaray'ın Suazo ısrarı devam ediyor

Forvet arayan Cimbom, Inter'de fazla şans bulamayan Honduraslı David Suazo için teklif yeniledi. Özellikle Adnan Polat, bu transferi çok istiyor..
Shabani Nonda ve Ümit Karan'ın yanına bir santrfor daha alarak önümüzdeki sezon Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray'ın David Suazo konusundaki ısrarı sürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, 1999-2007 yılları arasında forma giydiği Cagliari'den transfer olduğu Inter'de çok fazla oynama şansı bulmayan 29 yaşındaki Honduraslı golcünün alınması için kişisel olarak devreye girdi. Roma'nın da istediği Suazo'nun bonservisinde indirim bekleyen Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda stratejik ortaklık için İtalya'da bir araya geldikleri Inter ekibinin idarecileriyle Honduraslı yıldızın transferini masaya yatıracaklar.

SCHNEIDER DA LİSTEDE
Sarı-kırmızılılar ayrıca Michael Skibbe'nin eski takımı Bayer Leverkusen'in tecrübeli sağ kanat oyuncusu Bernd Schneider ile de ciddi olarak ilgileniyor.
35 yaşında olmasına rağmen yıllardır gençlere taş çıkartacak bir performans sergileyen Alman futbolcunun menajeriyle önümüzdeki günlerde buluşulacağı belirtildi.