kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Avrupa'dan birçok teklif aldığını söyleyen Zico'nun, Chelsea'nin listesinde olduğu konuşuluyor.

Zico gitti hoca belli

Başkan Yıldırım, Zico ile anlaşamadıklarını belirtti; "Gerekli çalışma yapıldı. 26-27 Haziran'da F.Bahçe'nin hocası takımın başında olacak" dedi..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Lisesi'nde düzenlenen panele katıldı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Zico'nun avukatıyla bir süre görüştüklerini söyleyen Yıldırım, "Yapılan çalışmalar sonunda Zico ile mutabakat sağlayamadık. Karşılıklı istekler vardı ve bunları yakın pozisyona getiremedik. Bu nedenle de görüşmeleri askıya aldık. Ancak teknik direktör konusunda gerekli çalışmalar yapıldı. Futbol takımımız, 26-27 Haziran'da yeni sezon hazırlık çalışmalarına başlayacak. F.Bahçe'nin teknik direktörü de takımın başında olacak" dedi.

SANTRFOR HAFTAYA
Başkan, daha önce sözünü ettiği 3 yabancı santrforla görüşmelerinin devam ettiğini de söylerken, "Bir tanesiyle mukavele yapıp sezon açılışında Türkiye'ye getireceğiz. Bunun dışında gerekirse transfer yaparız. Kezman ve Maldonado için sürekli 'Gitsinler' deniyor. Ama 6+2 kuralında, zaman zaman oynamayacağını bilen oyuncular olmalı. Kezman iyi bir oyuncu. Onun gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon eurodan aşağı alamazsınız. Bu nedenlerle kalmasını istiyoruz" diye konuştu. Aziz Yıldırım, ısrarlı 'isim' soruları üzerine de "Santrforu gelecek hafta açıklarız" ifadesini kullandı.

HEDEF DEVLER LİGİ
Bir öğrencinin, "Gelecek sezon UEFA finali Kadıköy'de oynanacak. Bu finali oynama hedefiniz var mı?" sorusuna Aziz Yıldırım, "F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nde hedef büyütmeli. Geçen seneki çeyrek finalin ötesi için çalışmalıyız. Hedefimiz UEFA değil, Şampiyonlar Ligi'dir" yanıtını verdi. Türkiye Kupası'nda hakem hataları nedeniyle elendiklerini iddia eden Yıldırım, 1 milyon üye projesi için çalışmaları sürdürdüklerini, 2009 UEFA finalinden sonra da Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapasitesinin artırılacağını belirtti.