kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Malkoçoğlu attan düstü

Cüneyt Arkın, bir festivalde binmeye çalıştığı attan üç kez düştü. Ayağını inciten 71 yaşındaki aktör "İlk kez attan düştüm" dedi..
Ankara'da düzenlenen Kale Festivali'ne Cüneyt Arkın da katıldı. Türk sinemasının ata iyi binmesi ve filmlerinde kale fethetmesiyle tanınan "Malkoçoğlu" lakaplı oyuncusunun Ankara Kalesi'ne atla çıkması planlandı. Festivalde ata binerek kortej önünde kaleye girmesi planlanan Arkın, Belediye önündeki çimlerde ata binmek istedi. Ancak Ankaralıların yoğun ilgisi nedeniyle huysuzlaşan hayvan, ilk denemesinde Arkın'ı yere attı. Ata binmek için iki deneme daha yapan ünlü oyuncu, yine yere düştü. "Malkoçoğlu," attan düşmesi nedeniyle ayağını incitti.

'SADECE SAHİBİ BİNER'
Üç kez attan düşen Cüneyt Arkın, ayağını incitmesine rağmen Ankara Kalesi'ne yürüyerek tırmandı. Huysuz at ise önünden kaleye çıktı. Hayatında yüzlerce kez ata bindiğini, fakat ilk kez düştüğünü söyleyen Cüneyt Arkın, "Ben ata 500 kişinin içinde de binerim ama bu ata sahibinden başka kimse binemez" dedi. Bir gazetecinin, 'Malkoçoğlu da mı' sorusuna Arkın, "Malkoçoğlu da binemez" diye cevapladı. Konuşması sırasında mikrofonun bozulması üzerine Arkın, "Beni düşüren at kesti konuşmayı" diye espri yaptı.
Haberin fotoğrafları