kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nurgül Yeşilçay'ın'Aydanur' adlı bir kasiyeri canlandırdığı filmin düğün sahnesi önceki gün çekildi.

Tutku ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi

Nurgül Yeşilçay ile Murat Han'ın başrol paylaştığı 'Vicdan' adlı filmin çekimleri İzmir'de başladı. Yönetmen Erden Kıral, tutkulu ve sert bir aşk hikayesini beyazperdeye aktarıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tutku ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi
Türk Sineması'nın usta yönetmenlerinden Erden Kıral, Nurgül Yeşilçay'ın 'Aydanur' adlı bir kasiyeri canlandırdığı 'Vicdan' filminin çekimlerine İzmir'de start verdi. Geçen yıl 'Mutluluk' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu Altın Portakalı'nı kazanan Murat Han'ın Yeşilçay'a eşlik ettiği 'Vicdan'da, Tülin Özen ile Nazan Kesal da yer alıyor.

SEÇİMİMİZ Mİ, YOKSA YAZGI MI?
Küçük kasabalarda yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişi arasında geçen tutkulu, acımasız ve karmaşık bir aşkın konu edildiği filmin uygulayıcı yapımcısı ise Cem Özer oldu. Kültür Bakanlığı'nın desteği ve İzmir Büyükşehir, Konak, Balçova belediyelerinin katkılarıyla çekilen 'Vicdan'da; "Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa yazgımız yüzünden mi?" sorusuna cevap aranıyor. Yapımcılığını Deniz Film Prodüksiyon ile Fono Film'in üstlendiği ve yaklaşık sekiz hafta içinde tamamlanması planlanan 'Vicdan'ın çekimleri; Çiğli, Torbalı, Turgutlu, Konak, Balçova ve Alaçatı'da yapılacak.
Haberin fotoğrafları