kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
17.5 MİLYON DOLAR

İşte Hollywood'un en zengin çocukları

Çoğunun yaşı 18 bile değil ancak kazandıkları paralarla yetişkinleri aratmıyorlar. Milyon dolarlar kazanan bu genç yıldızlar, gelecekte adlarından çok söz ettireceğe benziyor..
Miley Cyrus:
Vanity Fair'e adından söz ettiren 15 yaşındaki Miley Cyrus, bir yılda turneden 17.5 milyon dolar kazandı. Disney Channel'ın dizisi Hannah Montana'nın oyuncusu Cyrus, kazandığı tüm parayı annesi Tish Cyrus'a emanet ediyor. Bugüne kadar verdiği konserlerden yaklaşık 65 milyon dolar kazanan Miley Cyrus, Hollywood'un en zengin çocuğu.

Angus T. Jones:
Amerika'nın beğeniyle izlenen dizilerinden 'Two and a Half Men'in genç yıldızı Angus T. Jones, dizinin bir sezonundan 1.2 milyon dolar kazandı. 14 yaşında olmasına rağmen Hollywood'un en çok kazanan erkek çocuk oyuncusu olan Jones için yapımcılar, "Geleceği çok parlak" yorumunda bulunuyor.

Abigail Breslin:
'Little Miss Sunshine' filmiyle Oscar adaylığı bulunan 12 yaşındaki Abigail Breslin, bu film sayesinde fiyatını katlayıp 2 milyon dolara çıkardı. Yeni filmi 'Nim's Island'da da bu fiyata oynayan Breslin'in Amerika'da çocuklardan oluşan geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Breslin, "Gelecekte Oscar'ı mutlaka alacağım" diyerek iddialı konuşuyor.

Dakota Fanning:
Tom Cruise ve Denzel Washington gibi isimlerle kamera karşısına geçen 14 yaşındaki Dakota Fanning, oynadığı filmler sayesinde 4 milyon dolar kazandı. Genç yıldız şimdilerde Brad Pitt'le birlikte oynadığı yeni filmi 'The Curious Case of Benjamin Button' adlı filmin heyecanını yaşıyor.

Tyler James Williams:
'Everybody Hates Chris' dizisinde oynayan 15 yaşındaki Tyler James Williams, "Para kazanma konusunda çok başarılıyım" diyerek kendisine olan güvenini ortaya koyuyor. Williams, dizide sezon başına 1.2 milyon dolar kazanıyor. Onun için "Geleceğin Will Smith'i" yorumu yapılıyor.

Jonas Brothers:
Üçü de müzisyen olan Jonas Kardeşler, geçtiğimiz yıl 12 milyon dolar kazandılar. En büyüğü 20, en küçüğü de 15 yaşında olan Jonas Kardeşler, geçtiğimiz yıl çıktıkları turnelerinde Miley Cyrus'la da biraraya gelmişti. Kazandıkları parayı bilgisayar ve annelerine hediye olarak aldıkları mücevherlere yatıran üç kardeş, giyinmeyi çok sevdiklerini söylüyor. Ayakkabı düşkünü olduklarını itiraf eden Jonas Kardeşler, ayakkabılarına ortala bin 500 dolar harcıyor.
Haberin fotoğrafları