kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EĞLENCELİ SLOGANLAR... 38 bin başvuru arasından son 30'a kalan tişörtler arasında giyeni de bakanı da neşeye boğacak eğlenceli tasarımlar yer alıyor.

En 'çatlak' tişörtü tasarlayan yaşayacak!

GÜNAYDIN
Tiffany hazır giyim firması tarafından düzenlenen tişört yarışmasında, 'en çatlak' tasarımı yapan finalist 10 bin YTL ve çift kişilik Paris seyahati kazanacak..
Giyim firması Tiffany'nin düzenlediği 'Çatlak Tişört' yarışmasına 1 Mart- 1 Mayıs tarihleri arasında 38 bin başvuru yapıldı. 'www.catlaktshirt.com' adresli web sitesini yaklaşık 200 bin kişi ziyaret ederken, katılım oranı geçtiğimiz yıla oranla yüzde 10 arttı. Ön elemeler sonucu belirlenen 30 tasarım ise aynı internet adresinde oylamaya sunuldu. Oylamada en çok oyu alan eser sahibi 10 bin YTL'lik para ödülü ve çift kişilik Paris seyahati kazanacak. İkinciye 5 bin YTL ve tek kişilik Paris gezisi, üçüncüye de 2 bin 500 YTL ve gidişdönüş Paris bileti hediye edilecek. Sonuçlar 10 Haziran'da düzenlenecek 'Çatlak Parti'de açıklanacak.

İŞ İMKANI DA VAR
Finalistler arasından 10 kişinin tasarımları üretime geçirilip, Tiffany mağazalarında satılacak. Öte yandan çatlak tişört tasarımlarıyla finale kalan 30 kişiye iş görüşmesi olanağı sağlanacak. Görüşmeler sonrasında finalistlerden biri Tiffany'de 'tasarımcı' olarak işe alınacak.
Haberin fotoğrafları