kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Akalın hakkında suç duyurusu

Yeni Haber
Ünlü sanatçı Demet Akalın Muğla'da verdiği konserde Diyarbakırlılara hakaret sarf eden sözleri üzerine pop sanatçının kaset satışları Diyarbakır'da durdurulurken,vatandaşlar ünlü sanatçının posterlerini yırtarak tepki gösterdi. Demet Akalın'ın kendilerine özür dilemesini isteyen Diyarbakırlılar sanatçının bölücülük yaptığını iddia etti.

DAĞDAN MI GELDİNİZ DİYARBAKIR'DAN MI?

Manken ve sunucu Aysun Kayacı, "Benim oyum ile dağdaki çobanın oyu nasıl bir olur" diyerek yılın gafını yapmış, büyük tepki çekmişti. Önceki gün Demet Akalın da gündem yaratacak bir gaf yaptı.

ERTESİ GÜN ÖZÜR DİLEDİ
Ünlü şarkıcı Bodrum Rixos Otel'deki konserinde, ilk şarkının bitiminde alkış alamadı. Bunun üzerine kendisini dinlemeye gelenlere hitaben "Hoşgeldiniz... Ne oldu, soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo, alkış filan yapın. Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nereden geldiniz anlamadım yani. İnsan bir tempo, alkış, bir şey yapar. Soğuk soğuk şortla çıktık sahneye. Siz ise çok ruhsuz başladınız geceye" dedi. Akalın ertesi gün bir açıklama göndererek, "Sahnede söylediğim sözler, ön masada oturan Diyarbakırlı arkadaşlarıma yapılmış bir şakaydı. Yanlış anlaşıldıysam Diyarbakırlılardan özür dilerim" dedi.

DEMET AKALIN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

İzmir'in Torbalı ilçesinde, Diyarbakır doğumlu kişi, Diyarbakırlılara hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Demet Akalın hakkında savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Yaşar Kömürcü (36), Diyarbakır doğumlu olduğunu belirterek, şarkıcı Demet Akalın'ın Bodrum'daki konserinde ''Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz, dağdan mı? Moron moron bakıyorsunuz'' dediğini ve tüm Diyarbakırlılara hakaret
ettiğini öne sürdü.Kömürcü, Akalın hakkında suç duyurusunda bulundu.