kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kamyon şoförü Ali Torun tutuklandı.

TV altyazısıyla tanıştığı kızı ilk buluşmada öldürdü

Recep AKTEPE
Antalya'da bir otelde cesedi bulunan 23 yaşındaki kadının, ilk kez görüşüp birlikte olduğu kamyon şoförü tarafından kıskançlık nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı..
Antalya'da boğularak öldürülen 23 yaşındaki kadının, kıskançlık cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. İstanbul'da yaşayan Yeliz Günel (23), geçen hafta Antalya'ya birlikte geldiği ikiz kardeşi Filiz Günel tarafından kaldıkları apart otelde, boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis olaydan sonra, genç kadının kamyon şoförü Ali Torun'la (44) aynı odada kaldığını belirledi. Polisin peşinde olduğu Torun, Korkuteli ilçesindeki evinin önünde otomobilinde tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu.

'İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTIM'
Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Torun, tedavisinin ardından gözaltına alındı. İfadesinde, Yeliz Günel'le, bazı televizyon kanallarında bant şeklinde yayınlanan arkadaşlık ilanlarındaki numarasına mesaj atarak tanıştıklarını anlatan Torun, "Arkadaşlığımız ilerleyince onu Antalya'ya davet ettim. İkiz kız kardeşiyle geldi ve Akdeniz Bulvarı'ndaki 4 yıldızlı Riviera Oteli'ne yerleşti. Biz Yeliz Günel'le aynı odada kalıyorduk. Olay gecesi aşırı derecede alkol aldıktan sonra birlikte olduk. Bana başka erkeklerle de beraber olduğunu söyledi. Ardından da alay etti. Sinirlerime hâkim olamadım ve bir elimle bağırmasın diye ağzını kapatırken, bir elimle de boğazını sıkarak öldürdüm. Pişman olunca intihara kalkıştım" dedi. Zanlı tutuklanıp, cezaevine gönderilirken, ölen 1 çocuk annesi talihsiz kadının daha önce eşinden ayrıldığı ve 9 ay önce de aynı otelde kaldığı belirlendi.