kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HAYRANLARINA... Flamingo adlı yatla Boğaz turu yapan yıldız, kendisini takip eden hayranlarına el salladı. Minogue, daha sonra Suada'ya geçip beraberindekilerle birlikte kebap yedi.

40'ıncı yaşını kebapla Boğaz'da kutladı

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Konser için İstanbul'a gelen Minogue dün Boğaz'ı gezdi. Suada'da kebap yiyen sanatçı, 40'ıncı yaşını kutladı..
Ünlü Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, yeni albümünün dünya turnesi kapsamında önceki gece İstanbul'a geldi. Advantage Card'ın 10'uncu yıl kutlamaları için bugün Kuruçeşme Arena'da bir konser verecek olan şarkıcıya annesi, babası, korumalarından oluşan 50 kişilik bir grup eşlik etti. Konser için malzeme taşıyan 12 TIR Sofya'dan İstanbul'a doğru yola çıktı.

'KADEHTE SU UĞURSUZLUKTUR'
Önceki gece saat 03.00'te kalacağı otele varan sanatçı, dün beş bin Euro'ya kiralanan Flamingo adlı yatla Boğaz turu attı. Yalın ayak bindiği tekneden hayranlarına el sallayan Minogue gezi boyunca, yanında getirdiği organik sebze ve meyveden yedi. Ünlü şarkıcının dün yaş günüydü. Boğaz turunu Suada'da tamamlayan sanatçı, burada kebabın üstüne baklava yiyerek 40'ıncı doğum gününü kutladı. Minogue, burada karşılıklı kadeh kaldırdığı işletmeci Mehmet Koçarslan'ın bardağında su olduğunu fark edince, elinden alıp Boğaz'a döktü. "Kadehte su kaldırmak uğursuzluktur" diyen şarkıcı kendi bardağındaki şaraptan boşaltıp, kadehini tokuşturdu.
Haberin fotoğrafları