kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aşkın kanıtı kareler

Aydın HAMZA
Yeni Haber
Bengü ile Akın Altan aşkını ilk biz yazmıştık, bu aşkın kanıtı fotoğrafları da yine SAKLAMBAÇ yayınladı!....
Son ayların en gözde isimlerinden Bengü, her ne kadar sadece yaptığı işle anılmak istediğini söylese de bir türlü özel hayatıyla gündeme gelmekten kurtulamıyor. Uzun süre Ahmet Baran Çetin isimli bir gençle aşk yaşayan güzel şarkıcının adı bu ilişkisi sona erdikten sonra pek çok isimle anılmıştı. Bu isimler arasında Beyaz, Serdar Ortaç, Erol Köse ve genç işletmeci Onur Gülmek'ti.

ÇOK MUTLULAR...

Ancak güzel şarkıcının adı bu isimlerle anılırken Bengü'nün asıl sevgilisini Takvim ortaya çıkartmıştı. Bengü ile Akın Altan'ın birliktelik haberi, gündeme bomba gibi düşerken şimdi de bu ilişkinin kanıtlarını bulduk. Bengü ile Akın Altan'ın hayli samimi fotoğrafları genç çiftin aşkının delili niteliğinde... Çiftin yakın çevresi Bengü ile Akın Altan'ın beraberliklerinin güzel bir şekilde sürdüğünü söylerken ortaya da bazı iddialar atıldı. Güzel şarkıcının eski aşkı Ahmet Baran Çetin, "Bengü benim için öldü. Ölü birinin arkasından konuşulmaz" demişti.

'ALDATILMA' İDDİALARI

Konuşulanlara göre; Ahmet Baran'ın bu sözlerindeki öfkenin arkasında Bengü tarafından aldatılmış olması yatıyordu. Ayrıca Bengü, Ahmet Baran Çetin'le ayrılmadan önce Akın Altan'la tanışmış ve ikili arasında yakınlaşma başlamıştı.