kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sinem Kobal

Euro 2008 için top sektirdiler!

GÜNAYDIN
Sporseverlerin heyecanla beklediği Euro 2008 7 Haziran'da başlıyor. atv'de canlı yayınlanacak maçlar öncesi reklam kampanyası hazırlayan kanal, ünlü isimlere top sektirtti..
Euro 2008 heyecanı 7 Haziran'da atv'de başlıyor. Bu büyük şölen öncesi atv birlikte çalıştığı birbirinden ünlü isimlerle reklam filmi çekimi yaptı. 'Euro 2008 Top Sektirme Kampanyası' adı verilen çalışmada ilk hafta Erdal Özyağcılar, Berna Laçin, İpek Tuzcuoğlu, Zehra Alptürk, Tolgahan Sayışman, Oya Başar, Sinem Kobal ve Hepsi kızları kamera önüne geçerken, önümüzdeki haftadan itibaren de Euro 2008 yorumcuları Aziz Üstel, Ömer Üründül, Ahmet Çakar, Kazım Kanat, Gürcan Bilgiç, Uğur Meleke, Selçuk Manav ve Ali Şahin ekranda 'top sektirecek'.

YEDİ GÜNDE ÇEKİLDİ
Reklamın genel sanat yönetmenliğini Turgut Ünal üstlenirken; takım, atv'nin Genel Yayın Yönetmeni Mutlu İnan'a bağlı olarak çalıştı. 40 gün olarak tasarlanan ancak yedi günde çekimleri tamamlanan kampanyanın animasyonlarını Deniz Ensari yaptı. Müzikler ise 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' türküsüyle yıldızları parlayan Öykü ve Berk'e ait.
Haberin fotoğrafları