kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
JENNIFER LOVE HEWITT

Kilolarından yana dertleri yok!

Yaz yaklaşırken pek çok ünlü kilo vermek için aç gezerken, kimileri fazlalıklarını hiç takmıyor! Closer dergisine konuşan 'dolgun ünlüler', "Erkekler yuvarlak hatlı kadınları sever" tezini savunuyor..
JENNIFER LOVE HEWITT
"İnsanlar sürekli selülitlerimle alay ediyor. Bazen yanıma gelip, 'Hamile misin?' diye soranlar oluyor. Ama söylenenleri kesinlikle umursamıyorum. Ben vücudumla barışığım!"

FERGIE
"Bence kiloyu takıntı haline getiren erkekler değil, kadınlar. Benim hayatıma giren erkeklerin hepsi, etine dolgun bir vücudum olmasını isterdi. Kilolarım için hiç terk edilmedim ama beni çok zayıf bulup beğenmeyen erkekler oldu."

SERENA WILLIAMS
"Benim kalçalarım, popom ve göğüslerim var. Hepsi yerli yerinde, hepsi dolgun. Sıfır beden olmaya asla özenmedim. Bence bu halimle gayet iyiyim."

PENNY LANCASTER
"Erkekler çok zayıf kadınları çekici bulmuyor. Ben şişmanladığım günden beri onlara daha seksi geliyorum. Yuvarlak hatlar her zaman cezbedicidir."

ALICIA KEYS
"Son dönemde biraz kilo aldığımın farkındayım ama insanların çoğu hala beni çok seksi buluyor. Bence seksapel insanın ruhunda vardır, zayıflıkla seksi olunmaz!"

LIV TYLER
"Yıllarca kilolarımı dert ettim. Bu takıntımdan kurtulduğum anda özgürleştim. Belki artık fazlalıklarım var ama kesinlikle eskiye göre çok daha fazla mutluyum."

BEYONCE
"Birçok meslektaşım zayıf kalmak için aç geziyor. Anoreksiya ve garip hastalıklara yakalananlar da var. Resmen intihar ediyorlar. Böyle şeylere hayatımda yer yok. Vücudumu beğeniyorum."

MISCHA BARTON
"Bir dönem çok zayıftım, şimdi biraz kilo aldım. Hatlarımın yuvarlaklaştığının farkındayım ama bunu dert etmiyorum. Böyle kendimi daha kadınsı hissediyorum."

PINK
"Son günlerde sürekli kilo alıyorum ama bunu hiç umursamıyorum. Kendimi çok seviyorum. Aynaya her baktığımda, içimden çok güzel olduğumu geçiriyorum. Erkekler de bu halimi daha çok beğeniyor."
Haberin fotoğrafları