kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Seksi olduğumu karıma her zaman hissettiririm

'Grey's Anatomy' dizisinin yıldızı Patrick Dempsey, Life&Style dergisine aile hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu 'Grey's Anatomy' dizisinin yıldızı Patrick Dempsey, Life&Style dergisine aile hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu..
Yayınlandığı ülkelerde beğeniyle izlenen 'Grey's Anatomy' dizisinde canlandırdığı Dr. Derek Shepherd karakteriyle beğeni toplayan ve binlerce kadın hayranı bulunan Patrick Dempsey, "Kadınların beni seksi bulmasıyla ve arzulamasıyla ilgili hiçbir sorunum yok, bana kötü bir sıfat yakıştıracaklarına 'seksi' demelerinde hiçbir sakınca yok" diyor. Geçtiğimiz ay dizinin yeni bölümleri için kolları sıvayan ünlü aktör Life&Style dergisine samimi itiraflarda bulundu.

* Eşim Jill de hayranlarımın beni beğenmesinden hoşlanıyor.

*
Seksi olduğumu karıma her zaman hissettiririm, bana duyduğu hayranlık bu yüzden bitmedi.

* Aynaya bakıp kendinizi beğenmeniz, bir aktör olarak da insana güven veriyor.

SEKİZ YILDIR EVLİYİZ

* 8 yıldır Jill'le evliyiz, onunla 10 yıl önce tanıştık. Jill bir saç stilisti, onun çalıştığı salona ben de gidiyordum. Tanıştığımız andan itibaren çok açık olmasa da flört etmeye başladık.

* İlk göz göze geldiğimiz anda ileride bir şeyler olacağını anlamıştık ama o sırada ikimizde başkalarıyla beraberdik. Jill'in daha sonra başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendim ve üzüldüm.

*
Tam üç yıl boyunca o salona gittim ve ona saçlarımı yaptırdım. Saçlarımı yıkarken onun benim sevgilim olduğunu hayal ederdim. Üç yılın sonunda artık bir ilişki yaşamaya başladık.

* Karşınıza doğru insan çıktığında ilişkiniz sizi hiç yormuyor.

*
Saçlarımı hala eşim yapıyor, onunla çalışıyorken hala flört ediyor gibi hissediyoruz.

* Baba olmak beni çok değiştirdi. Sizi bu kadar çok seven çocuklarınızın olması gerçekten büyük mutluluk.
Haberin fotoğrafları