kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cem Davran: "Melekler ve Kumarbazlar' isimli filmle Cannes'da yarışacak olmamız bu filmi cazip kılıyor."

Cem Davran yeni filmi için gün sayıyor

Başak ÇOKAN
Aktör Cem Davran gelecek yıl Cannes festivalinde yarışacak bir sinema filmi için hazırlanıyor. Ertekin Akpınar'ın yöneteceği 'Melekler ve Kumarbazlar'ın çekimine önümüzdeki aylarda başlanacak..
Şu sıralar Show TV'de yayınlanan 'Hayat Güzeldir' adlı dizide ölen karısının ardından tüm aileyi ayakta tutmaya çalışan bir babayı oynayan Cem Davran, yaz aylarında çekeceği sinema filmi için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. En son 'Avrupalı' adlı sinema filminde rol alan Davran, Cannes başta olmak üzere birçok festivalde yarışacak bir filmde başrol oynayacağı için de çok mutlu olduğunu ifade etti.

BANA CAZİP GELDİ
Davran, filmin yönetmenliğini bugüne kadar yazdığı başarılı kitaplarla ve İngiltere'de çektiği kısa metrajlı sinema filmleriyle adından söz ettiren Ertekin Akpınar'ın üstleneceğini de açıkladı. Çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak olan sinema filmi için Davran, "Bu yaz aylarını sadece dizi çekimleriyle geçirmek istiyordum ancak bu çok güzel bir proje... Senaryo sıkıntısı yaşanılan şu günlerde 'Melekler ve Kumarbazlar' beni heyecanlandırdı. Festivalde yarışacak olmamız da bu işi daha da cazip kılıyor" diye konuştu. Davran'ın partneri ise henüz belli değil!