kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şahin: Paksüt'ü şüpheye iten nedenler araştırılmalı

Yeni Haber
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün takip edildiği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Anayasa Mahkemesi Başkanvekili'ni şüpheye iten nedenler araştırılmalıdır" dedi.

Bakan Şahin, Haymana Adalet Sarayı'nın açılış törenine katıldı. Tören öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Şahin, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Ali Feyyaz Paksüt'ün bir polis ekibi tarafından izlendiği ve dinlendiği iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şahin, olayın tamamen bir yanlış anlama olduğunun ortaya çıktığını kaydetti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün konuyla ilgili gereken açıklamaları yaptığını belirten Şahin, "Asıl, Paksüt'ü bu şüpheye iten nedenler araştırılmalı. Kaldı ki Paksüt, önemli bir kişidir, bu normal bir vatandaş da olsa araştırılması gereken bir iddiadır" diye konuştu.
Bakan, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra Adalet Sarayı'nın açılışını yaptı. Halk oyunları ekibinin renk kattığı törende Mehmet Ali Şahin, kısa bir konuşma yaptı. Şahin, Haymana Adalet Sarayı'nı dolaştı, incelemelerde bulundu.

CİHAN