kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Ben çaldım, kocam sevgilisine yedirdi'

Nazan ERDEM SABAH
Sabıkalı hırsız Songül Ş., kocasının kendi çaldığı parayı yedirdiği sevgilisi Aysel Ç. tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürdü..
Adana'da Cono aşiretine mensup Songül Ş. (43) kocasının birlikte olup ayrıldığını söylediği Aysel Ç. (35) adlı kadının kendilerini ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek Adana Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Eşiyle küçük yaşta evlendiğini ve 6 çocukları olduğunu söyleyen Ş., hırsızlık suçundan çok kez hapse girip çıktığını belirterek, "Küçük yaştan beri hırsızlık yaptım. Evlendikten sonra da çaldığım paraları eşime verdim. Ben cezaevindeyken o paraları kadına yedirmiş" diye konuştu.

'SANA YÂR ETMEM, DİYOR'
Kocasının, birlikte olduğu kadını terk etmesinden sonra Ç. tarafından ölümle tehdit edildiklerini iddia eden Ş., "Eşimin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyince bizi ölümle tehdit etmeye başladı. Kadın, 'Lütfü'yü sana yar etmem. Bana geri dönecek. Hepinizi öldürürüm' diye telefonla tehdit ediyor. Ailemden birinin başına gelecek olaylardan bu kadın sorumludur. Kocamı öldürtüp, suçu üzerime atabilir" dedi.
Haberin fotoğrafları